promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi kiakadt az apjára: „Rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbit többször is megfenyegette az apja, hogy megöli. Az énekesnő kiteregette a családi szennyest.

Nemrég Opitz Barbi édesapja is beszállt abba a botrányba, ami a lánya körül zajlik. Az aggódó apa egy TikTok-videóban beszélt arról, mennyire félti a lányát Alberttől, hiszen ő is azt állítja, hogy a fiú korábban többször is bántalmazta már az énekesnőt.

A férfi elmondása szerint Barbi maga mondta el neki, hogy Albert fojtogatta, bántotta, és súlyos kárt okozott neki. A dühös apa lányának is beolvasott, amiért még mindig védei a szerelmét.


A videó újra hatalmas port kavart az énekesnő egyébként is zűrös magánéletébe, és Opitz Barbi nem is hagyta szó nélkül. A saját közösségi oldalán teregette ki a családi szennyest, és súlyos vádakkal illette az apját.

„Köszi apa a kedves aggódást, a médiában lejáratsz mindenkit, engem, a páromat, inkább arról kéne beszélj, hogy te milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat, és a páromat”

- kezdte a 24 óráig elérhető Story-jában Barbi, aki kitért arra is, hogy apja elvileg az egyik rajongóját is megfenyegette.

Az énekesnő leírta, hogy ő soha, egyetlen rossz szót sem mondott az apjráról, a férfi bezzeg folyamatosan elmondja őt mindennek. Visszaemlékezett arra, mikor karácsonykor fél napot étlen-szomjan ült a fürdőszobában, a hideg járólapon, mert nem bírta hallgatni az édesapja ordibálását.

„Legutóbbi karácsony idején is délután 2-től hajnali 1-ig bezárkóztam a fürdőszobába, ki se mentem se enni, se inni, fel is fáztam akkor a hideg csempén ülve, egész nap sírtam, mert a mocskos ordibálást kellett hallgatnom”

Opitz Barbi szerint apja hazugságokat, eltúlzott dolgokat állít azért, hogy rá figyeljen mindenki, és most abból akar figyelemre szert tenni, hogy az ő magánélete körüli botrányt lovagolja meg. Az énekesnő ugyanakkor még egyszer, utoljára közölte, hogy Albert nem rabolta el őt. A teljes Insta Story alább olvasható:

(Fotó: A nagy bulvárcsoport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás