promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes, mesebeli építkezés zajlik a fővárosban, nap mint nap elsétálsz mellette, de valószínűleg te sem vetted észre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába él valaki akár már hosszú évek, vagy akár a születése óta a fővárosban, mindenkinek lehet újat mutatni. Ilyen ez a mostani felvétel is: igazán érdekes meglepetésre bukkant valaki Budapest belvárosában. A Corvin-negyed környékén, a 8. kerületi Futó utcában sétálgatva, a teljesen jellegtelen, összefirkált falak melett elhaladva lehet már többször láttunk egy piszkos kis ablaküveget. Talán be is lestünk már rajta, de semmi különöset nem láttunk benne.

Azonban ha legközelebb erre visz az utunk, akkor már felkészülten fogunk érkezni. Keressük meg a videón is látható kis ablakot, álljunk meg és nézzünk be úgy, hogy valóban figyelünk is arra, hogy mi van bent. Nekem a gyermekéveimet juttatta eszembe a látvány, mert amit ott látni fogunk, az nem más, mint egy aprócska építkezés, Lego figurákból összerakva. Nagyon megmosolyogtató és nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy ezeket  a kis dolgokat is észrevegyük és örüljünk neki. Senki nem tudja, hogy ki tette oda és azt sem, hogy mennyi ideje van ott.

A kommentek alapján sok ember meglepődött, volt, aki az utácban él de nem volt tudomása a mini Lego kiállításról és sokan megköszönték a felvételt. Volt, aki csak emiatt odautazott, hogy a saját szemével láthassa.

Itt megnézhetitek, hogy pontosan hol is kell keresni ezt a szorgos kis mini építkező brigádot:

Egyébként a környéken több (jóval könnyebben észrevehető látnivaló is akad), ne hagyjátok ki a felújított Bakáts teret, vagy Budapest egyik kevésbé ismert gasztroutcáját, a Tompa utcát sem, melynek a végén szintén egy nagyon bájos tér található, hatalmas játszótérrel.

Ti ismertétek ezt a kis cukiságot? Tudtok hasonló ilyenről bárhol Magyarországon? Ha láttatok bármi érdekeset, akkor nyugodtan írjátok meg nekünk a info@promotions.hu email címre, videóval/fotóval együtt és közzétesszük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás