promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ritkán látott Hargitai Bea csak nehezen tudta elrejteni büszkeségeit a világ legszebb szigetén
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hargitai Bea nem csak Magyarországon, de külföldön is rabul ejti mindenki szívét bikiniben.

Az új évered talán legemlékezetesebb címlaplánya lett Magyarországon a kereken 40. születésnapját nemrég ünnepelt Hargitai Bea. Az egykori szegedi lány és családja még 2000-ben költözött fel a magyar fővárosba, hogy Budapesten beteljesíthessék a szép jövővel kecsegtett modell álmait. Bea pedig igazolta a belé vetett bizalmat, és bevállalósságával, közvetlenségével és tehetségével hamar bebizonyította, hogy hosszú évekig termékeny alapanyagot szolgáltat majd a különböző férfigmagazinok, divatmárkák fotózásaihoz. hargitai kisasszony egy különleges rekordot tudhat magáénak, ugyanis ők maguk, illetve az illetékesek is alig győzték kivárni, hogy betöltse 18. életévét.

Amint Bea nagykorú lett, máris jött ez első meztelenkedés a Playboy és Nánási Pál által. Aztán pedig már nem volt megállás, és sorra érkeztek a felkérések. Sőt, még a sajtó és a média is felfedezte magának a modellt, aki távolról sem volt egy félénk vidéki kislány. 2010. környékére már rutinos televíziós vendégnek számított. Közben pedig már megjelenést kapott a nyuszis magazin eredeti, amerikai kiadásában is. A magazin-, és showműsorok versengtek a kegyeiért, hát még a kisebb-, és nagyobb kereskedelmi-, és kábeltelevíziók. Bea hol a TV2-n, hol az RTL Klubon bukkant fel. Legutóbb éppen az utóbbin tűnt fel rendszeresen, mint az Álarcos énekes egyik nyomozója.

Az elmúlt években egy kicsit kevesebbe szerepelt hősnőnk a magyar médiában, lévén Prágába költözött. A cseh fővárosba pedig szerelme, és egyben férje, David Stogel miatt ment. Az amerikai üzletemberrel a boldog párkapcsolat mellett a családi életére sem panaszkodhat. Megszületett kisfiúk, Jason is, aki mára már éppen betöltötte a nyolcadik életévét is. A kiscsalád az elmúlt hetekben egyébkén nem Prágában, hanem a festői Hawaii egyik szigetén nyaralt. Nos, Bea legalább olyan gyönyörű most, mint fiatalabb korában is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás