promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anne Hathaway ruháján egy óriási nyílás tátongott, a fehérnemű helyén is átnyúlt - de ez csak a látszat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció/Casey Flanigan/imageSPACE
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anne Hathaway ruhája misztikus volt és oltári menő, miközben a fantáziánkat is megdolgozza alaposan.

Anne Hathaway ahol megjelenik, azonnal feltűnést kelt, a gyönyörű színésznőn minden ruha elképesztően jól áll, aki pedig csak filmekből ismeri őt, azoknak érdemes felkerni az Instagram-oldalát is, hiszen szenzációs fotókkal van tele. Anne Hathaway bevállalós, miközben elképesztően konzervatív is, ennek a két mentalitásnak az ötvözete uralja általában a ruhakölteményeit is.

A színésznő óriási utat tett meg a filmjeivel, manapság pedig egy igazi díva, Magyarországon is tízezrek imádják, sokszor pedig csak miatta nézünk meg egy-egy filmet. Filmjeiben pedig szinte minden karaktert eljátszott már, nem ragadt be egy-egy szerepbe. Most a 2023-as Met gálán egy Versace-ruhát öltött magára, amely alaposan felkeltette a fotósok figyelmét is. Az Ördög Pradát visel film sztárja Chanel-csizmáját már csak ez a hihetetlen ruhaköltemény múlta felül, hiszen a gyöngy díszítés és a virágmotívum mellett a ruha biztosítós,

de pánt nélküli kidolgozása igazi merészséget adott a viseletnek. Na, meg persze megannyi rejtélyt is, illetve kérdéseket is feladott azoknak, akik arra voltak kíváncsiak, hogy ez mégis hogyan.

Olyan volt egy kicsit mintha a ruha szétnyílt volna a testén, ám ez csak látszat, pedig olybá tűnhet, hogy még a fehérnemű vonalánál sincs semmi. A ruha igazából a lábknál van széthasítva, de ez a vonal egészen a tetejéig halad, így pedig nagyon szexi viseletnek tűnik. Nem is csoda, hogy a színésznő rengeteg bókot kapott a közösségi oldalain, illetve megannyi lájk is jelzi, hogy nagyszerű választás volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás