promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz odacsapott, egy életre a falhoz kente azokat, akik hazugsággal vádolják őt
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz végre tiszta vizet öntött a pohárba a botránnyal kapcsolatban.

Alekosz egy igazán különleges figura, hiszen szinte bármit mond, azzal nagy port kavar. Sokan kiakadnak a megnyilvánulásain, de olyanok is bőven akadnak, akik jól szórakoznak azokon, mivel nem mindig lehet eldönteni, hogy a híresség komolyan gondolja ezeket a dolgokat, vagy csak egy olyan emelkedett humorról van szó a részéről, ami egy Concorde sebességével megy el egy átlagos ember feje felett – bármi is legyen az igazság, Alekosz sikere töretlen manapság.

A legendás magyar ökölvívó, Kovács Kokó István és Alekosz neve már többször is összefonódott, hiszen régebben bejelentette a botrányhős, hogy ő fogja alakítani a bokszolót az Üvegtigris negyedik részében, de a producer azt mondta rá, hogy ő egy „komplett idióta”, szóval egyelőre nem lett a dologból semmi.

Most pedig azt állította Alekosz, hogy a '90-es években együtt bokszolt Kokóval, ráadásul egymás mellett volt a szekrényük, de ezt a sportoló cáfolta, és azt mondta, hogy azt se tudja igazából, hogy ő kicsoda. Ennek hatására rengetegen azzal vádolták meg a Való Világ 4 nyertesét, hogy hazudott, és valójában nem is ismeri Kovács Kokó Istvánt – de most tiszta vizet öntött a pohárba a közösségi oldalán:

„A világbajnok csak azért nem tudta megmondani azt, hogy ki az a Nagy Alekosz, mert én kérem álnéven voltam a sportiskolában. Abban az időben - 1990 Alekoszként irritáltam volna a prolibokszolókat. Nagy Sándor - Sanci lettem. Így szólítottak.”

Alekosz azt is elmondta, hogy nincs harag benne, amiért nem emlékszik rá Kovács Kokó István, hiszen nem emlékezhet mindenkire, akivel annak idején együtt sportolt. Az még egyelőre kérdéses, hogy a botrányhős magyarázata mennyire győzte meg az őt hazugsággal vádoló embereket, de jó eséllyel ez végre pontot tud tenni az ügy végére.

Itt lehet megtekinteni Alekosz teljes tisztázását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás