promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Balogh Leventét is kenterbe verte Alekosz, ilyenre még nem volt példa Magyarországon
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez is bizonyítja, hogy hatalmas az érdeklődés Alekosz iránt.

Az ország a Való Világ 4-ben ismerte meg Alekoszt, aki ráadásul meg is nyerte a műsort, pedig Baukó Éva, Young G és többek között Nádai Anikó is versenybe szálltak akkor a fődíjért. Alekosz azóta is a figyelem középpontjában van, bár legtöbbször azért, mert olyan dolgokat mond, hogy rögtön kiakadnak az emberek – nemrég például a Lidl vásárlóiról fogalmazott meg elég kemény véleményt.

Alekosz hamarosan az Ázsia Expressz következő évadában fog feltűnni a TV2-n, előtte pedig a Kasza Tibi-féle Szerencsekerékben is szerepelt, ráadásul állítólag az ő epizódját nézték a legtöbben az egész évad alatt, szóval hatalmas az érdeklődés a botrányhős iránt. Ezek után nem csoda, hogy sorra dönti a nézettségi rekordokat, most is olyasmit sikerült elérnie, amit eddig még senkinek sem.

Rengetegen nézik YouTube-on a BALAZS KICKS csatorna videóit, amikben különböző hírességek mennek el egy cipőboltba, hogy Pachert Balázzsal böngésszék a lábbeliket, és közben beszélgessenek.

Eddig többek között Gáspár Laci, illetve a Cápák között és Az álommeló üzletembere, Balogh Levente is tiszteletét tette ott, nagyjából 1 hete pedig Alekosz is elment a boltba egy kis cipőböngészés és egy interjú erejéig – naná, hogy a látogatásáról készült videóval sikerült is nézettségi rekordot döntenie a csatornán.

Maga Alekosz osztotta meg a hírt, hogy a vele készült BALAZS KICKS videó lett mindössze pár nap alatt a csatorna legnézettebb feltöltése, vagyis Gáspár Lacit és Balogh Leventét is sikerült maga mögé utasítania, ami hatalmas teljesítménynek számít.

Úgy tűnik, hogy a TV2 jól döntött, mikor őt is beválogatta az Ázsia Expressz következő évadába, hiszen ezek alapján könnyen lehet, hogy ez lesz a műsor legnézettebb szezonja Alekosz miatt.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás