promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem akármilyen autója van Rákóczi Ferinek, a magyaroknak le fog esni az álluk ettől a különleges kocsitól
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rákóczi Feri megmutatta a verdáját, ami nem éppen egy mai darab.

A nagy sikerű Balázsék című rádiós műsorban szinte minden reggel szórakoztatja a hallgatókat Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri, rengeteg magyar indítja a napot az ő hangjukkal és poénjaikkal. Ők hárman már több televíziós műsorban is feltűntek, de ez a rádiós program a biztos pont, amire rengetegen számítanak minden egyes nap, hiszen nélküle nem lennének az igaziak a reggeli órák – legalábbis sokan így vannak vele.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani együtt vezették a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort az RTL-en, Rákóczi Feri pedig szerepelt az Összezárva című műsorban Hajdú Péterrel, szóval mondhatjuk, hogy ők hárman nincsenek összenőve, a saját lábukon is képesek megállni, de a Balázsékban tökéletes közöttük a dinamika – még úgy is, hogy sokszor teljesen máshogy látják a világot.

Rákóczi Feri magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni, mivel nagyon ritkán nyilatkozik ezzel kapcsolatban. Egyedül annyi biztos, hogy hosszú ideje van együtt a szerelmével, akivel eddig két gyermekük született – illetve az is kiderült már, hogy milyen kocsija.

Rákóczi Ferinek van egy gyönyörű Alfa Romeo Spidere, ami nem mai darab, de annál szebb és különlegesebb, ráadásul nagy becsben tartja.

A rádiós nagyon kedveli az Alfa Romeókat, így nem csoda, hogy ő lett az autógyártó márkanagykövete. Ebből kiindulva nagyobb rá az esély, hogy általában egy újabb modellel láthatjuk őt furikázni az utakon, hiszen márkanagykövetként valószínűleg van erre módja, de ettől függetlenül szinte biztos, hogy a régi, mondhatni szerény Spidere is speciális helyen van a szívében – és mivel a fia, Soma állítólag már szemet vetett rá, így jó eséllyel az övé lesz majd egyszer.

Itt lehet megnézni Rákóczi Feri kocsiját, ami könnyen lehet, hogy sok magyar álomautója volt annak idején:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás