promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így sokkolta Magyarországot a csókos ajkú díva, Geronazzo Maria
Borítókép:  Youtube (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország csókos szájú botrányhőse, Geronazzo Maria pikáns videót készített kilenc hódolójával.

Derült égből a villámcsapás durvaságával érkezett a magyar bulvár világába és a hazai köztudatba Geronazzo Maria. A különleges díva, aki egyedi arcberendezésével egyszerre hökkentette meg és kényszerítette különös módon csodálatra Magyarország közvéleményét. 2010-ig sorra hívták is a különböző műsorokba, ám a 2008-as berobbanása után gyorsan feledésbe merült. Pedig a híre még az Egyesült Államokba is eljutott. Állítólag egy amerikai honlap akkoriban még egy olyan listára is feltette, amelyen a félresikerült plasztikai-műtétek "áldozatai" sorolták fel. 

A legenda szerint az egyébként roppant kedves lelkű Maria sosem tekintett magára áldozatként, és hogy hiába volt eredetileg egy szép nő, igazán csak a műtétei után lett elégedett magával. Geronazzo kisasszony általában a TV2 populáris kvízműsoriban, ügyességi vetélkedőiben mérte össze tudását a celebtársaival, ám a látszólagos kellő ismertség és ismeretség hiánya gyakorlatilag kiírta őt a magyar médiából. Két híresebb eset kapcsolódik a csókos ajkú hősnőhöz. Egyszer egy hatalmas nézettségű videóüzenetben köszöntette fel az aktuális amerikai elnököt, Barack Obamát. A kínos képsorok persze aligha jutottak el az éppen akkor első regnálását töltő demokrata frontemberhez. 

Viszont ha kínosságról beszélünk, sokkal durvább esetnek volt még főszereplője Geronazzo Maria. Szószerint az volt, lévén egy pornófilmet vállalt be a hírhedt Kovács István, azaz Kovi unszolására.

Maria és a híres rendező együtt akarta állni a produkció megszervezésének terheit, bár állítólag ez nem volt teljesen egyértelmű a karakteres arcú nő számára. Ugyanis végül ingyen vállalta azt, hogy kilenc férfit kielégítsen a híres videóban. A tízedik páciens a pletykák szerint megijedt a kihívástól. Persze Maria nem szándékosan mondott le fizetéséről, erről Kovi szerint csupán csak az tehet, hogy alig volt fizetőképes kereslet a vastagajkú démon szexmozijára. Természetesen a neten annál többen akarták megnézni. 

A hírek szerint Maria ismét Svájcban dolgozik, és televíziós jóslással foglalkozik. Korábban Magyarországon is próbálkozott a szakmával. Manapság így fest hatvan felett:

Obama köszöntése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás