promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lánya brutálbevállalós fotókat rakott ki magáról, mindenkit lenyűgözött a gyönyörű Bogdán Blanka
Borítókép:  youtube.com/Szandi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bogdán Blanka mindig tudja, hogyan lehet elvarázsolni az embereket.

Szandi már tinédzserként is ismert volt Magyarországon, hiszen ontotta magából a slágereket, amiket nagy mosollyal adott elő, szóval pillanatok alatt megszerette őt mindenki. Hamar megtalálta élete szerelmét is Bogdán Csaba személyében, akivel 1999-ben házasodtak össze, és összesen három gyermekük született – az egyetlen lányuk, Bogdán Blanka egészen gyönyörű, több cikkünk is született már róla.

A 23 éves Bogdán Blanka nemcsak az édesanyja szépségét, hanem a tehetségét is örökölte, többször hallhattuk már a csodás énekhangját, jelenleg pedig Amerikában él. Állítólag nagyon élvezi a kinti létet, és au pairként dolgozik – ami olyan, mint egy bébiszitter, csak elvileg ott lakik a családdal, mintha ő is egy családtag lenne, aki segít a gyerekekkel, illetve esetenként a háztartásban is.

Bogdán Blanka viszonylag ritkán posztol a közösségi oldalára, de amikor megteszi, akkor rögtön sikerül felhívnia magára a figyelmet. Ha rátévedünk a profiljára, akkor rengeteg fürdőruhás fotót találunk róla, amik alatt természetesen számtalan dicsérő komment is van – vagyis az emberek nem tudnak elmenni szó nélkül a gyönyörűsége mellett.

Szandi lánya most is pár elég bevállalós képpel jelentkezett, amiken vörös bikiniben láthatjuk őt – illetve a barátnői is feltűnnek az egyik fotón, miközben vidáman süttetik magukat a napon, és élik a lehető legjobb életüket.

Naná, hogy ezek a felvételek is nagyon sok pozitív hozzászólást kaptak, hiszen Bogdán Blanka valóban elképesztően néz ki rajtuk, egyszerűen képtelenség ellenállni a nőies vonzerejének – legalábbis erről árulkodnak a szívecskés, tüzes hangulatjelek is, amik elárasztották a posztjait, szóval mondhatjuk, hogy a csinos au pair mély nyomot hagyott maga után a magyarokban, és valószínűleg az amerikaiakban is.

Itt lehet megnézni Bogdán Blanka bikinis képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás