promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tuti szobára mentek az első randin, ha ezt a zseniális trükköt alkalmazod
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első randevú izgalmas alkalom: először találkozunk a másikkal, nem tudjuk meglesz e a szimpátia és nem tudjuk, hogyan végződik. A videóban szereplő srác azonban semmit nem akart a véletlenre bízni, az átlagnál több energiát tett a szíve hölgyének meghódításába.

A videó nyitóképén egy átlagos, bájos turbékoló párt látunk, akik még óvatosan ismerkednek egymással. Azonban mintha az univerzum nem akarná, hogy egymásra tudjanak koncentrálni, legyőzhetetlen akadályok egész sorát állítja eléjük.

A srác első szimpatikus húzása, hogy amikor elhaladnak egy hajléktalan mellett, akkor egy vastag köteg pénzzel támogatja meg a nála szerencsétlenebb sorsú embertársát. Ez egyből dupla gól: egyrészt emberségből jeles, másrészt mindenképp imponáló, ha egy ekkora összeget csak úgy el tud adományozni, mert így valószínűleg egy étteremben sem húzza majd a száját a számla végösszegét látva.

Ezután a lovagias cselekedet után már közelebb is kerülnek egymáshoz, azonban újabb megoldandó probléma merül fel, ahol hősünk szintén nem teketóriázik. Egy figyelmetlenül rollerező kislányt ránt félre egy száguldó autót elől halált megvető bátorsággal.

A fiatalok végül hazafele veszik az utat, a gavallér hősünk hazakíséri a hölgyet, azonban hogy, hogy nem, éppen a lány háza előtt történik egy rablótámadás. A férfi nem meglepő módon gondolkodás nélkül ismét cselekszik és puszta kézzel kényszeríti térdre az öreg nénit éppen kirabolni akaró rosszfiút. Mikor ezt a vészhelyzetet is elrendezte, akkor visszatér, hogy méltón búcsúzhasson a partnerétől, aki nem meglepő módon, ezek után nem akarja hazaengedni.

A zseniális csattanóért nézzétek meg a videót, egyszerűen zseniális a fickó, szerintem nem lehet rá haragudni, az pedig, hogy ennyire akarta a csajszit mindenképpen tapsot érdemel.

Ti mit szóltok a srác húzásához? Nekünk az a véleményünk, hogy ennyi lóditás belefér és ha egyszer elmeséli a 8(reméljk, hogy akkor már) barátnőjének, akkor biztosan jót nevetnek majd rajta. Nektek van ilyen barátotok, aki megtenné ezt értetek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás