promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás-Dallos Peti balatoni álomingatlanjától mindenkinek leesik az álla, ilyet is ritkán látni Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan gyönyörű ez a házikó, hogy egy katalógusban is szerepelhetne.

Puskás-Dallos Petit sokan csak a The Biebers zenekar frontembereként, illetve az X-Faktor mentoraként ismerik, de az utóbbi években rengeteg helyen láthattuk őt, nagyon népszerű és foglalkoztatott a híresség. Nemrég kiderült, hogy első babájukat várják a feleségével, Puskás-Dallos Bogival, akivel természetesen elképesztően boldogok, és nagyon-nagyon várják már az új családtag érkezését.

Persze nemcsak a gyermekáldás és a különböző televíziós/zenei munkák miatt izgalmas Puskás-Dallos Peti élete, hiszen a minap megmutatta, hogy az utóbbi években egy igazán különleges projektet is bevállalt: vett egy kis présházat a Balaton mellett, amit szépen sikerült felújítania, valóban gyönyörű lett az ingatlan – így végre nyugalomban nézheti, ahogy szépen nőnek a gyümölcsfái a telken.

„Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis »tanyám«. Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amit még a férjével építettek együtt. Évek óta építgetem-szépítgetem, de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve, csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva”

– írta Puskás-Dallos Peti a közösségi oldalán.

Ritkán látni ilyet Magyarországon, hogy egy sztár egy pici présházzal lepi meg magát a Balatonnál, majd ráadásul van benne annyi kedvesség is, hogy megmutatja a régi tulajdonosnak (aki ráadásul annak idején felépítette azt), hogy milyen is lett a felújítás után az álomingatlan – tényleg nagyon szép lett a végeredmény, sokan álmodoznak egy ilyen kis otthonról, nyaralóról.

Itt lehet megnézni, hogy fest kívüli-belül Puskás-Dallos Peti balatoni présháza:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás