promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi bombázó Scarlett Johansson állandó magyar hangja
Borítókép:  Youtube (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bosszúállók alapemberének, vagyis Scarlett Johanssonnak (Fekete Özvegy) tökéletesen választottak szinkronhangot. 

A Marvel filmes univerzumának talán legdögösebb női karaktere volt Fekete Özvegy, azonban Natasha Romanoff titkos ügynök még a harmadik fázisban eltávozott. A még mindig csak 39 esztendős Scarlett Johansson számára azonban még volt egy búcsúszereplés szeretett figurájától, nem a Bosszúállók: Végjáték volt az utolsó megjelenése. A szőke színésznő még egyszer eljátszotta a karaktert a Fekete Özvegy moziban, ahol tulajdonképpen átadta a stafétát húgának, akit Florence Pugh testesít meg a jövőben. 

Scarlett Johanssont az ISZDB magyar szinkronadatbázisa szerint a leggyakrabban Csondor Kata szinkronizálta a nagyközönség számára. A 45 esztendős színész és énekesnő már az 1980-as évek óta dolgozik a színpadon és a szinkronszakmában. Kata nevéhez fűződik a híres Hóban ébred... sláger is, mely egykor a T-Mobile karácsonyi reklémjához született. A fülbemászó dallam miatt a 2009-es "áldalból" később igazi dal született, mely a várakozásoknak megfelelően igazi siker lett.

A jellegzetes orgánumú művésznő később próbálkozott a Dalban is, ám az igazán átütő siker eddig elkerülte. 2021-ben népszerű számot készített a botrányhős Curtis-szel. Közös daluk címe: Bosszúállók. A beszédes és igencsak populáris cím ellenére nem lett tartósan sláger a különös együttműködés gyümölcséből. Az utolsó hír az énekesnővel kapcsolatban, hogy az Egyesült Államokban élő magyar szakemberek világhírnévvel kecsegtették, lévén az említett muzsikát angolul is felénekeltették vele, bízva benne, hogy azt akár egy hollywoodi szuperprodukció vagy egy Netflix-alkotás zenei anyagába is beválogathatják az illetékesek. Nos, egyelőre ez az átütő siker még várat magára. Azért reméljük hamarosan mégis megtörik a jég, és viszont hallhatjuk valahol a magyar Scarlett Johanssont. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás