promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea gigadekoltázsát még a Marsról is látni lehet, zöld tűsarkúban napozott az üzletasszony
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea bevállalós képekkel lepte meg az embereket, fantasztikusan néz ki.

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea az utóbbi hónapokban viszonylag ritkán adott életjelet magáról, és amikor posztolt valamit, általában akkor is csak csábító képekről volt szó, lényeges információk nélkül. Manapság nem sokat lehet tudni az üzletasszony magánéletéről, hiszen nem igazán nyilatkozik ezzel kapcsolatban, de a legutóbbi információk alapján éppen az esküvőjére készül a vőlegényével, akivel nagyon szeretnének már gyermeket – de az is elképzelhető, hogy titokban már össze is házasodtak, vagy akár szakítottak, nem lehet biztosan tudni.

Vajna Tímea időnként megemlékezik a közösségi oldalán elhunyt férjéről, és úgy tűnik, hogy hosszú idő után, de sikerült bizonyos szinten túllendülnie Andy Vajna halálán – ami érthető, mivel már több év telt el, ráadásul elvileg újra rátalált a szerelem.

A posztjai alapján igazán kellemes életet él Vajna Tímea, hiszen rendszeresen utazgat, gyönyörű helyeken jár, így néha bepillantást nyerhetünk a luxushétköznapjaiba – most is egy egészen érdekes bejegyzéssel jelentkezett a híresség.

Vajna Tímea zöld tűsarkúban, fekete Gucci fürdőruhában és napszemüvegben napozik az új képein, amiken gigantikus dekoltázst villant, és egészen fantasztikusan néz ki – nem csoda, hogy rengeteg dicsérő kommentet kapott, többek között Zimány Linda és megdobta őt egy tüzes hangulatjellel.

A felvételek egy 5 csillagos mexikói luxusszállodában készültek, vagyis ezek alapján megint világot lát Vajna Tímea, aki jó ideje elhagyta már Magyarországot, és elvileg most Los Angeles-ben él, ott van egy elképesztő otthona.

Itt lehet megnézni, milyen dögösen fest Vajna Tímea a legújabb fotóin:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás