promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea rakoncátlan mellbimbói a szemünk láttára bújtak elő, a luxusözvegy aztán a nyelvét is bevetette
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea lesüllyedt egy magamutogató luxusözvegy szintjére, aki nemcsak a nyelvével, de már az intim testrészeivel is rakoncátlankodik.

Ha nem ismernénk a múltját, el sem hinnénk, hogy Vajna Tímea tényleg egy komoly üzletasszony volt néhány éve. Ugyan ki venne komolyan egy olyan vállalkozót, akinek a közösségi oldalára feltöltött képei semmi mást nem sugallnak, csak a magamutogatást, és ontja magából a feltűnősködést.

Andy Vajna egykori felesége igen kétszínű életet él: miközben folyamatosan eljátssza a családra vágyó, gondterhelt nőt, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy egyszer neki is összejöjjön a baba, folyamatosan olyan képeket oszt meg magáról, amiken a világ arcába tolja a melleit.

A napokban ismét azért került a magyar bulvárlapok címoldalára, mert résztvett egy terápián, ami a petesejtek regenerálódásával kapcsolatos. A luxusözvegy egyfolytában reflektorfényben akar maradni, hiába hagyta maga mögött Magyarországot, még mindig fontos neki, hogy rendszeresen cikkezzenek róla; az sem érdekli, ha valamelyik cicmutogatós fotója miatt kap központi figyelmet.

Most is egy ilyen fotósorozatot osztott meg a közösségi oldalán, ami annyira intim és merész lett, hogy muszáj volt cenzúráznia. Vajna Tímea ugyanis szándékosan olyan felsőtt vett fel, amiben teljesen átlátszanak a rakoncátlan mellbimbói. Az egyik fotón ráadásul még a nyelvét is jól kidugja, szóval mindent megtesz annak érdekében, hogy senki se tekintsen rá egy komoly nőként. Sokkal inkább egy huszonéves Onlyfans-naplopónak néz ki, aki az érettségi után rájött, hogy a magamutogatással sokkal több pénzt lehet keresni, mint a normális munkával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás