promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi mellei valahogy mindig előkerülnek, de Gaál Noémi is villantott bikiniben – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik Elannah, aki Star Wars rajongóként mutatta meg magát lenge öltözetben.

Kezdjük talán a nagy visszavonulóval, Gaál Noémivel, akinek tegnap szinte mindenhol feltűnt a neve a sajtóban. Az ATV-n nagyon hosszú ideje Ő közölte a nézőkkel, hogy milyen aktuális időjárásra számíthatnak. Az egykori modell már elköszönt a csatornától, és ma láthatják utoljára őt a nézők. Gaál Noémi innentől több időt szeretne tölteni a családjával, valamint a vállalkozására koncentrálni. Mi természetesen a válogatás rovatunkban egy bikinis képpel búcsúzunk tőle, amit 2 évvel ezelőtt tűnt fel a Best Magazinban. Mondanunk sem kell, hogy Noémi még mindig csúcsformában van.

Vajna Timinek nincs igazán jó időszaka mostanában. Andy Vajna özvegyét kirabolták, mialatt ő a coloradói Aspenben töltötte a karácsonyt, most pedig arról számolt be, hogy teljesen beázott az otthona. Persze még nagyobb csapás számára, hogy nagyon szeretne gyereket, és ez még nem jött össze a számára. Az életet persze továbbra is igyekszik kiélvezni, ahogyan csak tudja. Vajna Timinek amikor kedve van, igyekszik forró fotókkal kiszolgálni a rajongóit. Valahogy imádja ezt az alsó cicis villantós stílust, ami tényleg szexi.

Végül zárjuk a mostani válogatást egy újonccal, aki szintén nem fél magát megmutatni lenge öltözetben. Elannah már fegyvert is választott magának, ami nem más, mint a Star Wars univerzumból ismert fénykard. Persze ehhez le is vetkőzött mindenkinek. A kedvencünk persze talán az, amikor elkezd lecsúszni a melltartója.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás