promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina egy 600 ezres luxusbabakocsival akasztotta ki az embereket, egyből rázúdult a gyűlöletcunami
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina kőkemény támadásokat kapott az arany babakocsi miatt.

Tavaly januárban nagy port kavart, mikor kiderült, hogy Kulcsár Edina elhagyta a férjét, Csutit, és összejött Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel. A sztárpár azóta is rengeteg botrány középpontjában áll, hiszen sokaknak nem tetszik a „nagyzolásuk”, illetve azon is kiakadtak az emberek, hogy alig több, mint 1 év együttlét után már össze is házasodtak, és az első közös gyermeküket várják, aki szinte bármelyik pillanatban megszülethet.

Kulcsár Edina és G.w.M valószínűleg nagyon izgatottan várják Amara érkezését, és minden bizonnyal már az előkészületeket is letudták. Erre utal az is, hogy már a babakocsit is kiválasztották, beszerezték, sőt, össze is rakták, vagyis használatra kész, várja a gazdáját – de a családjuk által csak ékszerdoboznak hívott, arany színű luxustermék sokakat kiborított, ugyanis állítólag több, mint 600 ezer forintba kerül.

„Mindenből a legdrágábbat. Mintha az olcsóbb nem tudná ugyanazt, dehát ő Kulcsár Edina..”

„Elég nagy stílusváltáson mentél keresztül így hirtelen. Inkább le sem írom, mihez hasonlít ez a babakocsi. Az oké, hogy ízlések és pofonok, de ez a stílus nagyon távol állt tőled, Márk előtt nem láttunk ilyeneket az oldaladon...”

„Edina rád sem ismerni”

– írták a kommentelők, és ezek még a szolidabb megnyilvánulások voltak, hiszen akadtak jóval durvább támadások is.

Egyes hozzászólásokra még Kulcsár Edina is reagált, és leírta, hogy mindig is szerette az ilyen különleges kinézetű dolgokat, de sokszor nem merte bevállalni, viszont G.w.M feltölti őt magabiztossággal, ezért már nem fél – vagyis most lehet igazán önmaga.

Azzal kapcsolatban is heves vita alakult ki a posztnál, hogy mi értelme ilyen drága babakocsit venni, mikor csak pár hónapig használják, de Kulcsár Edina elárulta, hogy az előző is nagyon sok pénzbe került, és két gyermeket kibírt, ráadásul most egy új helyen is tökéletesen teljesít – szóval ezek szerint megéri minőségi babakocsit venni hosszú távon, és abban is igazuk van egyes kommentelőknek, hogy valószínűleg mindenki ilyen luxusterméket vásárolna a gyermekének, ha beleférne a keretbe.

Itt lehet megtekinteni Kulcsár Edináék nagy port kavaró babakocsiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás