promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: így néz ki Pap Dorci ritkán látható nővére, aki ugyanolyan dögös, mint a Zsákbamacska sztárja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci megmutatta a nővérét, aki ugyanolyan dögös és gyönyörű, mint a TV2 sztárja.

Pap Dorci talán nem is sejtette, milyen felkapott lesz a TV2-nél, mikor jelentkezett az Exatlon Hungary-be. Az egykori Kihívó igen megosztó versenyző volt, a nézők közül sokan nem szimpatizáltak vele, sportteljesítményét azonban senki sem vitathatta. A 2. évadban a második helyen végzett, míg az All Star-évadban negyedikként zárt Szente Gréti, Busa Gabriella, és Besenyei Boglárka mögött.

Ezt követően szerepelt a Dancing with the Stars 3. évadában, ahol ugyancsak nem hazudtolta meg magát: itt is egészen a döntőig menetelt; partnerével, Baranya Dáviddal a harmadik helyen végzett. Dorci továbbra is a TV2 "családjához" tartozik, legutóbb a modernizált Zsákbamacskában láthattuk Majka és Pápai Joci oldalán.

Az egykori exatlonos nem gyakran mutatja meg a családját, talán utoljára 3 éve posztolt egy családi képet, miután hazatért a Dominikai Köztársaságból.

„Ők az én családom. Ők azok az emberek, akikért bármikor, bármit megadnék, és akik mindennél többet jelentenek számomra. Akiket a világon a legjobban, feltétel nélkül szeretek. Akikre mindig számíthatok. Akikkel bármikor, bármit megoszthatok, örömömet, bánatomat. Akikkel bármikor, bármiről nyíltan beszélhetek. Akikben vakon megbízhatok. Akikre tiszta szívemből büszke vagyok"

- írta akkor a bejegyzésében Dorci.

Most ismét egy közös képet tett közzé, amin ritkán látható nőrévével együtt látható. A nyíregyházi lány azt írta a fotó mellé, hogy a legnagyobb ajándék, amit a szülei adhattak neki, az a testvére volt. Az alábbi képen jól látszik, hogy Dorci nővére ugyanolyan dögös és gyönyörű, mint ő maga.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás