promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelmes forró csókot vállalt be a Galaxis őrzőinek legújabb sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar moziba járók mától láthatják a moziban a bolgár színésznőt a Marvel legújabb sikerfilmjében. ​

A hivatalos kommentár szerint búcsúzik klasszikus felállásától a Galaxis őrzői csapata, bár az egyetlen film alatt sem mutatott egyetlen, egységes és állandó arculatot. Bár a mag nagyjából folyamatos maradt, a tagok jöttek és mentek. Az úgymond eredeti, az első rész börtönében összeállt csapatból csupán csak Peter "Űrlord" Quill (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista) és Mordály (Bradley Cooper) maradtak meg. Az első felvonás végén Groot újjászületett az önfeláldozása révén, míg Gamorra a második mozis kaland után, a Bosszúállók: Végtelen háború során vesztette életét, amiért apja, Thanos megölte őt. 

Már a karácsonyi dömping során is az őrzők csapatában köszönthettük Cosmot. Az űrkutya telepatikus képességével kommunikál, és így a Holiday Specialt követően nem kell feltétlenül új karakterként köszöntenünk őt. Ugyan komoly szerep aligha hárul a négylábú zsenire az új epizódban, jelenléte hidat képezhet az új irányt magához rántó csapatnak a továbbiakban. Már aki túléli a kalandot. 

Cosmo egy szovjet kutya, így származásának megfelelően egy tehetséges kelet-európai színésznőt választottak szinkronhangnak. A választás a roppant tehetséges és karakteres hangú Maria Bakalovára esett. A bolgár lány már több amerikai alkotásban is felbukkant, lévén nagyon jól, anyanyelvi szinten beszél angolul. Bakalova kisasszony számára a sikert a Borat második részében való megjelenése hozta el. A 26 éves Maria 2020-ban eljátszahatta a Sacha Baron Cohen által megformált kazah Borat lányát a provokatív áldoku-vígjátékban. A cselekmény központi elemét pedig éppen apa és gyermeke kapcsolata szolgálatatta. 

Azonban Maria Bakalova egy másik filmben, a tavalyi Játsszunk gyilkosost! című horror-thrillerben is emlékezeteset nyújtott. A bolgár színésznő Bee-t alakította a főszerepben, aki egy kastélyba keveredő társaság egy tagja a horror-komédiában. Az egyik sorstársával pedig különös, leszbikus kalandba keveredik az egyelőre magyar szinkron nélküli alkotásban: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás