promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence ruhája intim helyen repedt szét élő adásban? A válasz egészen elképesztő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen elképesztő felvételek, a magyarázat azonban kristálytiszta.

Retróvillantások című sorozatunk újabb etapjában Jennifer Lawrence nagyon furcsa fellépését elevenítjük fel, amikor hirtelen mindenki felszisszent az élő show közben, merthogy nem tudták, hogy igazából ez a divat. Bejárta az egész világsajtot még jó pár évvel ezelőtt egy felvétel, fotók és videók, amelyeken teljesen úgy lehet látni, mintha Az éhezők viadala-filmek, valamint az X-men sztárja, Jennifer Lawrence ruhája tökéletesen szétszakadna, méghozzá majdnem hogy ott, ahol a bugyija is van. Nagyon sok Youtube-on is elérhető blog, valamint nagy úságok foglalkoztak az eseménnyel, és sokan azonnal azonnal analizálni és szakérteni kezdték a dolgokat.

Szóval, emélkeztek erre az eseményre?

Magyarországon nem kavarta fel annyira az állóvizet az esemény, kevés újság számolt be róla. De mielőtt elmondanánk a megfejtést, íme a videó:

Az újságok közül sokan főcímoldalon hozták akkoriban, hogy íme egy renitens példa arra, hogy mit jelent Hollywoodban a wardrobe malfunction, azaz egy öltözködési hiba, amely később "végzetesnek" bizonyul a kamerák kereszttüzében, főleg óriási médianyilvánosságot kapó eseményeken. Egy rakat bulvárlap úgy tálalta, hogy a ruha elszakadt, ezzel szemben az igazság egészen más volt.

Mégis mi?

Ez egy úgynevezett lépcsőzetes ruha, amelynek direkt ilyen kialakítása, ha az ember ül benne, nem látszik, máskülönben pedig a ruha megelevenedik. Az már persze más kérdés, hogy Jennifer Lawrenc-ről azért készítettek ilyen fura fotókat, mintha elrepedt volna ruha, mivel amikor elinult a díjátadon átvenni a díját, akkor bizony az egyik pillanatban megbotlott. Így amikor a ruhájához nyúlt, azt ont úgy húzta fel, mintha elrepedt volna. De erről szó sem volt, viszont a fotók pont azt a pillanatot kapták el, amire talán ez lehetett a legkézenfekvőbb magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás