promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A volt Baywatch-bombázó 55 évesen is olyan dögös, hogy felrobbannak tőle a magyarok is
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő bikinis képei és videói megbabonázzák a férfiakat. 

A Baywatch sorozata nem csak Pamela Andersont és David Hasselhofot adta a világnak, de Donna D'Erricoról se feledkezzünk meg.1996 és 1998 között Donna Marco szerepéről ismerhettük meg őt. 

A Baywatch mellett azért más filmekben is látni lehetett őt, de azok Magyarországon kevésbé ismert produkciók voltak. D'Errico több filmben is szerepelt, többek között a Candyman című filmben: Day of the Dead" (1999) és az "Austin Powers in Goldmember" (2002) című filmekben. Számos magazinban szerepelt, többek között a Playboyban is. Az elmúlt években D'Errico producerként dolgozott, és olyan valóságshow-kban szerepelt, mint a "Celebrity Ghost Stories" és a "Marriage Boot Camp": Reality Stars" című műsorokban.

A most 55 éves színésznő leginkább az OnlyFanses és az egyéb közösségi oldalakon örvendezteti meg a férfiakat, még mindig dögös képeivel. 

Donna legtöbbször bikinit visel, és kora ellenére valóban felveheti a versenyt a huszonévesekkel. Nemrégiben egy bikinis videót posztolt, amiben táncol és szexi mozdulataiaval megőrjíti követőit. 

Donna a poszthoz a képaláírást írta:

"Itt táncolok egyedül a szállodai szobámban, hogy senki ne lássa, milyen kínos vagyok benne, majd feltette a netre. Kövessetek még több képmutató tippért."

Donna hagyta, hogy lenyűgöző szőke fürtjei az arca köré hulljanak, miközben egy bikinit öltött magára, amit látszólag csak a szerencse - és néhány gyenge zsinórdarab - tartott fent.

A rajongók elözönlötték hozzászólásokkal, a Baywatch-cicát.

Az egyik rajongó ezt írta:

"Ha jól nézel ki, nem számít, hogyan táncolsz".

Egy másik pedig így írt:

"100 százalékban ugyanezt posztolnám, ha úgy néznék ki, mint te."

Egy harmadik megjegyezte:

"A fenébe Donna! Annyira dögös vagy."

Míg egy negyedik áradozott:

"Donna, te teljesen gyönyörű és csodálatos vagy!!!"

Valóban dögös képeket oszt meg magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás