promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi gigabotrányát még Puzsér Róbert sem bírta szó nélkül hagyni, kőkemény mondataiban nem volt köszönet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert reakciója egyszerre tipikus és rendkívül meglepő.

Szabó Zsófi nemrég elég nagy port kavart az RTL Reggeli című műsorában, ugyanis élő adásban oltotta le azzal az éppen mellette ülő Miller Dávidot, hogy ugyan szereti a munkáját, örömmel jár be a stúdióban, bár akkor nem annyira, amikor ő vele kell együtt dolgoznia – majd pár másodperccel később rá is kontrázott erre azzal, hogy elárulta, Miller Dávid a sor végén van nála a kollégái között:

Sokak szerint Szabó Zsófi ezzel a kellemetlen megnyilvánulásával nagyon lejáratta magát, hiszen bizonyos szempontból megalázta Miller Dávidot ezzel a kis „poénkodással”, ami nem feltétlenül tűnt annak, legalábbis így gondolja a kommentelők egy bizonyos része. Persze az RTL kommunikációja arra utal, hogy ártatlan csipkelődésről van szó, de sokan még így is kiakadtak rajta.

A kőkemény kritikáiról és a félelmet nem ismerő beszólásairól ismert Puzsér Róbert is elmondta a véleményét az esettel kapcsolatban, és szokás szerint hangosan, odamondósan osztotta meg a gondolatait, de meglepő módon nem döngölte túlzottan a földbe Szabó Zsófit, hiszen a szavai alapján úgy tűnt, hogy tetszett neki, hogy a műsorvezető megtörte az ezekre a műsorokra jellemző bájolgást, és egy pár mondat erejéig valódinak tűnt.

„Szabó Zsófinak mikor hagyta el utoljára olyasmi a száját, amire aztán érdemes volt visszaemlékezni, vagy érdemes volt felidézni? Hát most először! [...] Nem volt vicces, de valamilyen volt. Valamilyen volt. Véletlenül valamilyen volt. És hogy ez hiba volt, ez egy anomália, tudod. Valami, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Egy rendszerhiba, hogy egy műsorvezető véletlenül mond valamit, amire érdemes odafigyelni, és amiről aztán lehet beszélni, vissza lehet rá emlékezni. Ez az RTL Reggeli ez a semmitmondásnak a tobzódása, ez az érvénytelenségnek a tobzódása. Ha valaki bármit mond, amin esetleg valaki, valahol megsértődhet, ami valamiféle karaktert képez, tehát nincs így szétkenve, akkor azért már felelni kell. Azért már felelni kell, mert ez a műsor azért ilyen, hogy aki nézi, az bármi mást is csinálhasson közben vagy helyette. Bármit! Ez egy olyan műsor, ami közben te lábkörmöt vághatsz, és nem történhet benne olyasmi, ami eltereli a lábkörmeidről a figyelmet. Pont ez a lényeg, és most történt, és ezért fizetni kell, és akkor rögtön kiderül, hogy Szabó Zsófi csak viccelt, pedig tök nyilvánvaló, hogy nem viccelt. [...] Tök nyilvánvaló, hogy nem annyira kedveli a Miller Dávidot, és miért ne lehetne, hogy ő ne annyira kedvelje? Miért kell ebben a médiakasztban, meg ebben az RTL-ben mindenkinek úgy csinálnia, mintha a testvére lenne a másik, vagy az élete legjobb barátja lenne a másik? A cég kedvéért, a cég profitja kedvéért?”

– mondta Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó című műsorban, amiben Horváth Oszkárral és Szabó Eszterrel beszélgettek az esetről.

A kritikus így nemcsak a Reggelinek ment neki elég durván, hanem még Szabó Zsófi megnyilvánulását is értékelte, miközben azért be is szólt neki egy kicsit, hiszen ezek alapján nem igazán volt eddig kiemelt helyen a radarján a csinos híresség, de most először mégis sikerült mondania valamit, ami érdemes volt arra, hogy megossza róla a véleményét.

Itt lehet meghallgatni Puzsér Róberték beszélgetését Szabó Zsófi botrányával kapcsolatban:

Ha valakit érdekel még Szabó Zsófi, akkor az alábbi cikkünkben megnézheti, milyen csúcsverdája van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás