promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legendás énekesnő tangás tánccal csábította el a követőit, és ismét elővette a vadmacska énjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tangás fenék is csak az önkifejezés egy módja Britney részéről az összeomlás? Nagyon is tartunk tőle, hogy igen.

A kilencvenes évek végének, és a 2000-es évek elejének legfényesebb zenei csillaga volt az akkor még tinédzser Britney Spears. Az egykori Disney-felfedezett kislány megjárt azóta a Mennyországot és a Poklot is. Drog-, és alkoholproblémái egy életre démonizálták számára az addikciók legenyhébb formáit is. Kilengései és idegösszeomlásai révén még a gyermekeit is elvesztette, ahogy szerelmei is tiszavirág életűnek bizonyultak. Még a saját családja is ellene fordult. Sőt, talán saját maga haragította meg a szeretetteit. 

 Bíróságon kellett még azért is küzdenie, hogy ne az édesapja rendelkezzen mind a vagyona, mind a saját cselekedetei felett. A magyar szlengben tulajdonképpen úgy kellett értelmezni a ma már 41 esztendős Britney Spears helyzetét, mint akit lekiskorúsítottak. Noha a rendszeresen kezelt énekesnő nem volt soha magatehetetlen, valóban gyakran nem volt ura a saját tetteinek az elmúlt 10-15 esztendőben. Ugyan a sikerek továbbra is részei Britney szakmai életének, hektikus viselkedése újra és újra hullámokat vet. 

Szerencsére a nagyvilágot már nem tudja meglepni Spears kisasszony folyton változó lelkiállapota, azért néha igencsak szélsőséges eseteket produkál. Emlékezetes az első nagy kiborulása, amikor teljesen kopaszra borotválta a fejét, talán akkor féltette a leginkább a nagyközönség az életét. Az elmúlt években pedig a közösségi médiában szeret sokkolni a Toxic című sláger előadója. A teljesen zavart szempárral mutatkozó Britney előfordul, hogy teljesen szándékosan posztol magáról meztelen képeket az interneten. Az elmúlt bő egy hét során pedig ismét záporoztatja az Instagramján a kihívóan erotikus, bugyis és tangás szexi táncokat. Közös ismérve a feltöltött anyagoknak, hogy többségében a korábban általa alapított fehérnemű márka darabjai, szándékosan a csípő alá tologatva:

Alább az említett csábító és/vagy inkább nevettető videóiból szemezgettünk:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás