promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen lett az RTL egykori lepedőbajnoka – a botoxcelebet mintha a mesterséges intelligencia rajzolta volna
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág a Való Világot már teljesen maga mögött hagyta, de alaposan meg is változott az egykori tinilány.

Sokan emlékezhetnek VV Virágra a Való Világ jubileumi, 10-ik évadából. Nehéz is lenne elfelejteni, mivel gyakorlatilag még tiniként került be az RTL valóságshowjába, de ő volt a legjobban kiéhezve arra, hogy valaki a takaró alatt is kényeztesse.

Ez a valaki VV Dani lett, akivel egymásba is szerettek. A végén a pár teljesen kizárta, hogy be van kamerázva minden, és annyiszor estek egymásnak, ahányszor csak tudtak. Ezzel rekordot döntöttek, mert VV Virág és VV Dani lett az duó, akik a legtöbbet hancúroztak a villában. Ezt VV Reni és VV Barna tudta volna megdönteni, akik között gyakorlatilag forrt a levegő az előző évadban, de utána megromlott a kapcsolatuk, legalábbis az ágyban.

VV Virág valameddig együtt volt VV Danival, de aztán a saját útját kezdte járni. A celeb igyekszik kiélvezni az élet minden pillanatát, és VV Mercihez hasonlóan belevágott a zenélésbe Wirág néven. Az első klipje anno nem is sikerült rosszul, mivel 212 ezren látták eddig a klipet YouTube-on, ráadásul a dislájkok száma is csak 1,7 ezerig kúszott fel, a 3,5 ezer lájk mellett.

Az RTL egykori lepedőbajnoka továbbra is csinálja az influenszerkedést, ráadásul nem rosszul, mivel már több mint 77 ezren követik az Instagramon.

A borítóképünkön láthatjátok, hogy VV Virág miképp nézett ki régen, az új posztjában pedig megmutatjuk, hogyan néz ki most. Az egyik bulvárcsoport kommentelői meg is jegyezték, hogy olyan, mintha a mesterséges intelligencia rajzolta volna.

„A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik”

- írta a képhez az RTL egykori valóságshow-sztárja, akinek alaposan retusálva lett a fotója.

Ide kattintva megnézhetitek azt is, hogy milyen VV Virág smink nélkül. Tényleg ég és föld a két kép közti különbség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás