promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal úgy sírt, mint egy csecsemő, majd hősként parádézott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Steven Seagal csak a filmekben igazi keményfiú.

Az „ezerarcú” Steven Seagal egy időben akkora akcióhősnek számított, mint Sylvester Stallone vagy Jean-Claude Van Damme. Magyarországon is sokak kedvence volt annak idején a tökös filmjei miatt, amikben általában jól ellátta a baját a bűnözőknek, maffiózóknak – de utólag kiderült, hogy a való életben is voltak alvilági ügyei, amik miatt később, 2002-ben még a bíróságra is el kellett mennie tanúskodni.

Steven Seagal sokáig együtt dolgozott egy Julius R. Nasso nevű producerrel, de mikor a világsztár úgy döntött, hogy a buddhista nézetei miatt nem akar több gyilkolós akciófilmben szerepelni, akkor állítólag eléggé összekaptak, hiszen sok pénz volt a munkakapcsolatukban. Nasso ezek után elvileg elővette a maffia kapcsolatait, és megpróbálta erővel rávenni a színészt, hogy adja oda neki azt a tetemes összeget, ami így kiesett neki – Seagal ettől eléggé berezelt, és elvileg adott neki nagyjából 700 ezer dollárt.

A hatóságok persze már jó ideje figyelték a helyi maffiát, így eléggé meglepődtek, mikor Steven Seagal is bekerült a képbe. Viszont jól jött a híresség, hiszen így ő is tanúskodhatott, és rács mögé juttathatta a bűnözőket, akiket zsarolás miatt akartak lecsukni – a színész pedig belement a dologba (valószínűleg azért, hátha visszakapja a pénzét), de nem úgy sült el, ahogy tervezte.

Steven Seagal állítólag egy kisméretű takaróval tett tanúvallomást, mivel elvileg csak úgy érezte magát biztonságban, majd az egyik FBI-ügynök szerint úgy zokogott utána, mint egy csecsemő, és még kért is egy ölelést, hogy megnyugodjon – majd természetesen hősként állt ki az emberek elé.

Az biztos, hogy nagy bátorság kellett ahhoz, amit Steven Seagal tett, hiszen nem mindenki mert volna így, nyilvánosan a maffia ellen menni, de valószínűleg ő már csak hab volt a tortán, ugyanis jó eséllyel így is, úgy is börtönbe kerültek volna azok, akik ellen vádat emeltek, mivel elvileg rengeteg zsarolós ügyük volt, a világsztár csupán a legnagyobb névnek számított mind közül.

Elképzelhető, hogy Steven Seagal az eset után meghallgatta a saját, „Don't You Cry” (vagyis „Ne sírj”) című számát, hogy ezzel nyugtassa magát – most pedig mi is megtehetjük, ha úgy tartja a kedvünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás