promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolgot művelt a konyhai sodrófával az ártatlannak hitt szerelő, a tulajdonosnő életében nem látott még ilyet
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A biztonsági kamera okozta vesztét, de mindent tagad a szerelő. 

Szegény ártatlan nő csak kihívta a szerelőt a lakásra egy problémához, de rémálmában sem gondolt volna arra, ami történt. A szerelő férfi vesztét egy biztonsági kamera okozta, de kezdjük az elején.

Ausztráliában történt az eset, hogy a lakástulajdonos a Brisbane-ben lévő ingatlanához kihívta a szerelőt, hogy javítsa meg a fürdőszoba WC-jét és zuhanyzóját, miután egy barátja jó szívvel ajánlotta őt. Hagyták is őt dolgozni, ám ekkor szokatlan dolog történt. 

A férfi a biztonsági kamerák felvételei alapján úgy tűnt, hogy a hálószoba és a konyha fiókjait kutatja át, pedig erre senki nem kérte. Aztán rátalált egy sodrófára de, hogy mire használta azt, azt csak az erősgyomrúaknak ajánljuk. 

Fogta a konyhai sütéshez való sodrófát és bevitte a fürdőszobába, majd azzal lenyúlt a meghibásodott WC-ben és azzal kotorászott benne. Majd annak lemosása nélkül visszatette azt a konyhai fiókba és nem szólt róla senkinek. 

A házban lévő biztonsági kamera felvételeinek köszönhetően jól látszik, hogy mi történt és a tulaj teljesen kiakadt a gusztustalan cselekedettől, ugyanis egy wc-ben áztatott utána pedig tisztítatlan sodrófa komoly betegségeket is okozhatott volna a higiénia hiánya miatt, ha pl azzal készít süteményt. 

"Leginkább a higiéniai problémáktól vagyok rosszul.  Egyszerűen nem tudom, mit tett, amit nem láttam. Nagyon feldúlt vagyok emiatt... hány emberrel tehette még ezt?"

- mondta a 9 Newsnak kétségbeesve a tulajdonosnő. 

Azt is állítja, hogy eltűnt egy pár fülbevaló, amely a hálószobájában lévő fiókban volt.

Hozzátette:

"Ez annyira személyes, a hálószobai fiókok annyira személyesek, és ott van egy kamera, körülbelül fél méterre az arcától, de nem zavartatta magát."

Elmondta, hogy e-mailt küldött a vízvezeték-szerelőnek, amelyben arra kérte, hogy vegyen neki új konyhai eszközöket. Az ügyet a rendőrségen is jelentették, és a férfit azóta megvádolták lakásába való behatolással és bűncselekmény elkövetésével. A queenslandi rendőrség közleményben tudatta: "Március 1-jén 9:15 és 9:45 között az 50 éves Chermside West-i férfi törvényesen járt egy Milton egységben, hogy karbantartást végezzen.

A hírek szerint a férfi szerelő azóta is küzd az ellene felhozott vádak ellen - írja a Daily Star. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás