promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerelő végignézte egy nő bugyis fotóit a javításra bevitt telefonon – törvényesen!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőrség nem talált fogást a férfin, mert az nem töltötte le a képeket.

Ha elromlik a mobiltelefonunk, és kénytelenek vagyunk szerelőhöz vinni, akkor azzal is szembe kell néznünk, hogy a készüléken tárolt bizalmas tartalmak illetéktelen kezekbe jutnak. Ez történt egy 28 éves szépség intim fotóival is.

A londoni Louise Johnson éppen a worcesteri barátait látogatta meg, amikor leejtette a padlóra az iPhone 11-es okostelefonját. Ettől nemcsak a kijelző, de az akkumulátor is meghibásodott. Mivel kidobni nem akarta, elment a helyi Mobile Doctor céghez, ahol 85 fontért (36 ezer forintért) elvállalták a javítást.

A magas ár még nem is lett volna probléma, de amikor elment a készülékért, az egyik férfi alkalmazott éppen az ő fehérneműs és bikinis nézegette, amelyeket a barátja számára készített, és persze esze ágában sem volt másnak megmutatni.

Louise teljesen felháborodott a dolgon, és rögtön kihívta a rendőrséget. Az igazi meglepetés viszont csak ezután következett: a hatóságok ugyanis azt közölték vele, hogy nem történt bűncselekmény, mivel a rajtakapott illető

nem töltötte le és nem osztotta meg a fotókat.

A marketing menedzserként dolgozó, csalódott lány ezután azzal próbált nemes bosszút állni, hogy nem akarta kifizetni a javítás költségeit. Kikapta a telefonját a szemtelen alkalmazott kezéből, amivel csak azt érte el, hogy még egy csúnya karmolást is szerzett magának.

„Amikor beléptem az üzletbe, rögtön láttam, hogy az én telefonomon babrál, mert felismertem a háttérképet. Megkérdeztem, hogy kész van-e már, mire azt felelte, hogy kell még egy óra, mert valaki megjavítja a keretet”

– idézte fel a szőke szépség az első gyanús körülményeket. Aztán határozottan elkérte a készülékét, és a megnyitott oldalakból rögtön rájött, hogy a srác az intim fotóit kukkolta. Undort és kétségbeesést érzett emiatt, a gondján pedig a rendőrség sem tudott segíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás