promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Rózsa György csodaszép, őzikeszemű lánya, aki nem is látszik 40 évesnek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rózsa Csilla még mindig sugárzóan szép, és ugyanolyan tehetséges, mint a szülei.

A 75 éves Rózsa György 30 év után visszatért a Zsákbamacskába, hogy néhány nosztalgikus adásban újra örömöt és vidámságot vigyen a tv-nézők nappalijába. A legendás műsorvezetőnek egyetlen lánya van, az idén 40 éves Csilla, aki nemcsak édesapja arcvonásait, de tornász édesanyja kecsességét és mozgását is örökölte. A sikeres táncos 1983-ban született, és hamar meglátszott rajta, hogy szülei tehetsége benne is megvan.

Mindössze 17 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját, Rózsa György második felesége, az olimpiai-, és világbajnok tornász Kanyó Éva ugyanis nagyon fiatalon, 39 éves korában elhunyt, miután szervezetét megtámadta egy gyilkos kór. Rózsa Csilla élve a vele született adottságaival, balett táncosnak állt, de később rúdtáncoktatással is elkezdett foglalkozni. A tv-nézők számára is ismerős lehet, hiszen a Szombat esti láz 2008-as évadában ő volt az édesapja partnere.


Csilla a harmincas éveinek második felében volt már, mikor megszületett első gyermeke, a kis Ádám, aki kezdetben egy nagyon érzékeny és sírós baba volt.Egy 2021-ben készült interjú során elmondta, hogy az első nyolc hónapban a kisfiú folyamatosan, és torkaszakadtából ordított, és nem aludt éjszakánként. Ez egyébként sokáig nem is javult, egy időben 10-12-szer is felkelt.

„Hogy Ádám miért lett ilyen, nem tudom. A nehézségek ellenére végtelenül cuki, most már egy mosolygós kismanó. Amikor az édesapjával együtt gitároznak, vagy ukulelén játszanak, és nemcsak a párom, de már a fiam is remekül pengeti a hangszereket, megzabálom”

- nyilatkozott akkor Rózsa Csilla, aki nem érti, hogy Ádám miért volt ilyen nyűgös kisbaba, hiszen mind ő, mind a pilótaként dolgozó párja is nyugodt gyerekek voltak.

Rózsa György lánya idén 40 éves, de egyáltalán nem látszik rajta. Csilla még mindig ugyanaz a sugárzóan szép, őzikeszemű nő, aki mindig is volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás