promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes lyuk nyílt a szobájában, és az nyelte el a férfit, akit azóta sem láttak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utoljáraaz áldozat öccse hallotta halálsikolyát. 

Hihetetlen dolog történt egy floridai férfival, Jeffrey Bush-sal. 2013-ban történt az eset, hogy az amerikai férfi rejtélyes körülmények között eltűnt, és azóta sincs nyoma. Utoljára a testvére hallotta a halálsikolyát, aki azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. 

Jeffreyt ugyanis elnyelte egy hatalmas víznyelő, amely a hálószobájában nyílt meg. Jeffrey Busht a bátyja hallotta sikoltozni, amikor 100 láb széles lyuk tátongott floridai otthonukban. A 2013. márciusi végzetes nap óta Jeffrey-t többé nem látták, és az elmúlt évtizedben hivatalosan is halottnak nyilvánították.

Testvére, Jeremy Bush az ABC-n emlékezett vissza:

"A padló megadta magát, és a kosz még mindig csak lefelé folyt, de nem érdekelt. A nevemet kiabálta. Esküszöm, hogy hallottam, ahogy a nevemet kiabálja, hogy segítsek neki. Meg akartam menteni a testvéremet. De egyszerűen nem tudtam már semmit sem tenni."

Jeremy szerencsésebb volt, mint a bátyja, és a tampai rendőrség egyik tisztje húzta ki őt a víznyelőből. A felszerelést a rendőrök leeresztették a lyukba, hogy megkeressék Jeffreyt, aki nyomtalanul eltűnt. A következő napokban a talaj túl veszélyes lett ahhoz, hogy a mentők mélyebben belemerüljenek, és a keresést lefújták. Ennek eredményeképpen a házat lebontották, és a földet kaviccsal töltötték fel. Néhány évvel később azonban a víznyelő újra megnyílt, és ismét elnyelt mindent, ami az útjába került.

A hatóságok elkerítették a területet, hogy biztosítsák, és hogy ne nyelje el a gödör körül ólálkodókat. Jeremy felesége és lánya, akik az eset idején is az ingatlanban tartózkodtak, szerencsésen megmenekültek, és nem nyelte el őket a víz, mint a Bush testvéreket. De a kislánya továbbra is epekedett elveszett nagybátyja után, és Jeremy azt mondta:

"Folyton azt kérdezi, hol van Jeff bácsi. Mindent elvesztettem. Olyan keményen dolgozom, hogy eltartsam a feleségemet és a gyerekemet, és mindent elvesztettem."

Floridát folyamatosan sújtják a víznyelők, és 2022-ben a floridai környezetvédelmi minisztérium adatbázisa szerint mintegy 27 000 hasonló borzalmas esetet jelentettek az államban -írja a Daily Star. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás