promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismerni Jennifer Anistonra, olyan kép került elő a Jóbarátok sztárjáról, amitől le fogsz döbbenni
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A görög származású színésznő gyerekkora nem volt felhőtlenül boldognak mondható. 

Leszámítva az közismertséget és a csillogást, a hírességek élete sem különbözik olyan sokban az átlag emberek életétől. Ugyanúgy vannak problémáik, tragédiáik, gyerekkoruk, kellemetlen tapasztalataik, csalódásiak, örömeik, mint mindenki másnak. Azonban sokszor szembesülünk egy-egy híresség kapcsán azzal, hogy bár ma már világszerte sikeres és elismert színész/zenész lett belőle, gyerekkora nem volt kifejezetten boldognak mondható. 

Jennifer Anistonnak a gyerekkora nagyrészt Los Angeles-ben, Kaliforniában telt. Az édesapja, John Aniston színész volt, így már korán bevezették őt a szórakoztatóipar világába. Aniston normál középiskolába járt, majd a Fiatal Művészek Színházi Társulatánál tanult tovább. Aniston eredeti neve egyébként Anastassakiss, és görög származású, keresztapja pedig Kojack felügyelő, azaz Telly Savalas. 

Azt mondta, hogy a gyerekkorában gyakran színjátszott a családjával, és élvezte a színházi előadásokat és a filmeket. Emellett sportolt is, a gimnasztikától az úszásig, szerette az állatokat is, volt egy kutyája és egy papagája is.

Azonban Aniston gyerekkora nem volt mindig gondtalan. Szülei válása után nehéz időszakot élt át, és ő maga is küzdött a diszlexiával és a tanulási nehézségekkel. Ennek ellenére kitartóan dolgozott, és elkötelezte magát az színészeti karrierje felé.

(A gyermek Jennifer Aniston édesapjával. Fotó: Profimedia)

Szülei válása olyannyira megviselte őt, hogy anyjától csak még jobban eltávolodott érzelmileg. Jennifer mindig is apás volt inkább. Édesanyjával, Nancy Dow-val hullámzó volt a kapcsolata és csak nehezen békéltek meg egymással. 

Jennifer Aniston és az anyja viszonya hosszú ideig feszült volt. Az anya és a lánya közötti kapcsolat azért volt nehéz, mert Nancy Dow egy ideig szintén színésznőként dolgozott, és úgy tűnt, hogy kísérletezik a karrierjével Jennifer Aniston nevével.

Az anya és lánya kapcsolatuk további problémáit az is okozta, hogy Nancy Dow a sajtónak adott interjúiban nyíltan beszélt a lánya magánéletéről, ami nagyon bosszantotta Jennifer Anistont. Olyannyira távol kerültek egymástól, hogy Aniston még a Brad Pittel való esküvőjére sem hívta meg az anyját 2000-ben. Ez részben annak is köszönhető, hogy anyja 1999-ben még egy életrajzi könyvet is kiadott, "Az anyaságtól a Jóbarátokig és a lányomig" címmel, melyben alaposan kibeszélte lányát és a Jóbarátok sikeréről is értekezett a könyvben.

Ez persze (érthetően) nagyon nem tetszett a színésznőnek, és a könyv megjelenése után még 5 évig nem beszélt anyjával. 

Nancy Dow és Jennifer Aniston kapcsolata azonban a későbbi években javult, és a két nő elismerte a viszályokat és megbékéltek egymással. Jennifer Aniston megértőbb lett az anyjával, és felismerve a fontosságát az életében, elérte, hogy az anyjával való kapcsolatukat helyreállítsák. Dow 2016-ban hunyt el, Aniston pedig őszintén beszélt arról, hogy az utóbbi időben újra megtalálták a kapcsolatot, és hogy szereti és hiányozni fog neki az édesanyja.

Összességében Jennifer Aniston gyerekkora egy vegyes élményekkel teli időszak volt, amelynek során megtanulta, hogyan küzdjön meg az akadályokkal és az élet nehézségeivel. Ez az életútja és a kitartása segítette őt abban, hogy az egyik legnagyobb hollywoodi sztárként a mai napig sikeres legyen.

Aniston pedig sikeresebb nem is lehetne, nemrég jött ki az Adam Sandlerrel közös újabb krimivígjátéka, melyet a magyarok a netflixen láthatnak, Gyagyás gyilkosság 2. címen. 

Ahhoz pedig, hogy Magyarországon ennyire népszerű Jen Ansiton kétségtelenül az is hozzájárul, hogy az álllandó magyar hangja, Kökényessy Ági, akit rengetegen kedvelnek. Az alábbiakban mutatunk egy videót arról, amikor ő és "Monica" és "Pheobe" is együtt ültek Fábry Sándor kanapéján, azaz a Jóbarátok női szinkronhangjai. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás