promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult a nőket lerusnyázó Megyeri Csillára, ez már túl sok volt a magyarokak
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla új fotója kiakasztotta az embereket.

Megyeri Csillát és párját Molnár Zsoltit, Magyarországon legtöbben talán a Nyerő páros legutóbbi szériájából ismerhetik, amit meg is nyert a páros. A műsorban is láthattuk, hogy szerelmük olaszos, sokat kiabálnak egymással, de szeretik egymást már majdnem 10 éve. Megjárták már az Ázsia Expresszt is, Csilla volt A konyhafőnökben is, és sok hullámhegyen és völgyön vannak már túl, de még nem házasodtak össze, és baba sincs tervben egyelőre. Első és legfontosabb projectjük már régóta egy saját otthon lenne, de nem akar összejönni. 

Megyeri Csilla párja egyébként fuvaros vállalkozó, Csilla pedig hajdanán műsorvezető volt, ekkor lett országszerte ismert egy tévés bakinak köszönhetően. (Élő adásban azt mondta a nő egy csoportjára, hogy rusnyák, erről itt is egy videó).:


Csilla jelenleg üzletasszony és egy ékszerekkel foglalkozó webshopot üzemeltet. 

Csilla sűrűn posztol a közösségi oldalakra, és nem titkolja magánéletüket sem a nyilvánosság elől. Legutóbbi Instagram bejegyzése most igazán nagy port kavart, mert pontosan úgy néz ki az egyik új képén, mintha babát várna. Ezzel nincs is semmi baj, de a képen éppen egy pohár Martini van Csilla kezében. A műsorvezető ominózus fotóját rengeteg komment árasztotta el, amik szintén arról árulkodnak, hogy Csilla totálisan várandósnak tűnik a képen és sokan már éppen gratulálni akartak az első babához. Csilla azonban nem terhes. 

„Ezen a képen pont úgy nézel ki drágám, mint aki terhes”

Esküszöm azt hittem bejelented, hogy babát vársz. Totál úgy nézel ki a képen

De van olyan is, aki elismerte, hogy a fotó valóban előnytelen szögből készült, de tapintatlan a babakérdést firtatni egy alkoholos képpel kapcsolatban.

Csalóka a kép valóban,de ezek a babás kommentek kissé tapintatlanok..nyilvánvalóan nem alkohollal a kezében jelentené ezt be,tehát evidens,hogy nem baba van a dologban akkor nem igazán értem miért kell feszegetni ezt a kényes témát főleg egy nő számára

Volt azonban olyan kommentelő is, aki egyértelműnek gondolja, hogy Megyeri Csilla terhes, és nagyon felelőtlennek tartják az alkoholfogyasztásáért. 

Terhesen alkoholt inni? Jó példát mutatsz!

„Kismamaként inni?

- korholták a kommentelők tévesen Csillát. 

A megosztó fotó itt látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás