promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világhírű magyar modell megmutatta mindenét, és egész nap csak habzsolnánk a dekoltázsát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar modell, Vass Zita képei olyan forrók, hogy hőálló ruha kell már a nézésükhöz is.​

Vass Zita nevét talán nem ismerik Magyarországon annyian mint mondjuk Palvin Barbiét, de a Playboy-modell-színésznő igen szép pályát futott be külföldön is. Zita már régebb óta Amerikában él és elég sikeres. Nem szégyenlős és bátran megmutatja csinos alakját. 

Vass Zita 1993. június 2-án született Budapesten. Karrierjét a 2010-es évek elején kezdte modellként, majd a színészkedés felé fordult. Első szerepeit 2012-ben kapta, a "Jóban Rosszban" című magyar sorozatban és az "Aranyélet" című HBO-sorozatban. Azóta szerepelt a "Válótársak" és a "Szeretettel, Frederick" című sorozatokban is. 2015-ben elnyerte a "Magyarország legszebb lányai" című szépségverseny egyik díját. Emellett modellként dolgozott olyan márkáknak is, mint a L'Oréal, a Coca-Cola vagy a Nivea.

Számos magyar filmben és tévéműsorban szerepelt, valamint olyan nemzetközi projektekben, mint a Melissa McCarthy főszereplésével készült Kém című film, vagy a Kaliforgia. Sok magazinban is szerepelt, többek között az FHM-ben és a Playboyban is, természetesen igen kevés ruhában. 

A most 33 éves Vass Zita a közösségi olalaira is rendszeresen szexi képeket tölt fel, és vagy egyedül, vagy barátnőivel látható ezeken a fotókon. Legutóbb feltöltött képén is egy igencsak szexi fehérnemszettben lehet őt látni, ahogy ledobja magáról a ruhát, és cigarettával a szájában pózol egy fotózás kedvéért. 

Vass Zita hatalmas cickóival és nőies alakjával az egyik legnépszerűbb fotómodellnek számít, akinek számos férfirajongója mellett egyre több női rajongója is akad és a filmes pályát sem adta még fel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás