promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy szál bugyiban állt a kamerák elé az Exatlon észbontóan dögös sztárja, bomba formában van Szabó Franciska
Borítókép:  TV2 (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska egyáltalán nem egy a szégyenlős típus, az már biztos.

Volt idő, mikor Magyarország egyik kedvenc televíziós műsora volt az Exatlon Hungary. Rengetegen nézték a versenyszámokat, sokan szurkoltak a versenyzőknek, többek között a Zsákbamacskában szereplő Pap Dorcit is itt ismerhette meg igazán a nagyközönség – de volt más is, aki mély nyomot hagyott maga után, hiszen a női Hulkként is emlegetett Szabó Franciska is ilyen volt.

Szabó Franciska mindenkit lenyűgözött a fizikumával és a nőiességével, számtalan rajongót szerzett magának az Exatlon Hungary-nek köszönhetően. A híresség már egy ideje elhagyta Magyarországot és az Egyesült Államokban él, ahol sikert sikerre halmoz, ugyanis olyan jól szerepelt egy pofozóversenyen, hogy a teljesítményéről készült videó pillanatok alatt bejárta az egész internetet.

Sokan Sheena Bathory néven ismerik kint Szabó Franciskát, aki a minap egy elég pikáns, intim fotóval lepte meg a követőit, ugyanis egy szál bugyi, illetve egy pár bokszkesztyű van rajta, és valami egészen elképesztően néz ki – sőt, az egyik legjobb barátnője is szerepel a felvételen, aki szintén nagyon dögös, szóval kifejezetten jól mutatnak együtt a bevállalós képen.

Szabó Franciska a posztjában elárulta, hogy a mellette látható nő nagyon fontos neki, hiszen amikor kiköltözött az Egyesült Államokba, ő volt az, aki bizonyos szempontból a szárnyai alá vette őt, sokat segített neki, és igazán jó barátok lettek az utóbbi években, ezért pedig nagyon hálás.

Itt lehet megnézni Szabó Franciska tűzforró képét, de csak saját felelősségre, ugyanis tényleg nagyon bevállalós:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás