promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon sztárja könyörtelen pofonosztó lett, még Bud Spencer is megirigyelné a tasliját
Borítókép:  TV2 (via blikk.hu)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska akkora pofont adott az ellenfelének, hogy az bukfencezett egyet.

A legtöbben minden bizonnyal az Exatlon Hungary című műsorból ismerik Szabó Franciskát, aki rendesen odatette magát a TV2 sikerműsorában, de végül nem sikerült győzedelmeskednie. A híresség eddig már rengeteg sportágban alkotott maradandót, de sokan nem is a tehetségére, hanem inkább a szépségére és nőiességére figyelnek fel – egyesek egyenesen dögös amazonként jellemzik őt.

Dana White novemberben jelentette be, hogy Power Slap néven pofozóversenyt indít, ezt pedig a UFC is támogatta. Szabó Franciska is próbára tette magát a nemzetközi mezőnyben, és olyan gigászi taslit adott az ellenfelének, hogy az állítólag bukfencezett egy nagyot – büszkék lehetünk a Sheena Bathory néven versenyző egykori exatlonosra, hiszen a csapását még a UFC is kiemelte.

Szabó Franciska pofonját még Bud Spencer is megirigyelné, ugyanis a sportoló tenyerében az egész kontinens ereje ott volt, jelenleg is az orbitális kiütéséről beszélnek a sportág rajongói – sőt, állítólag a mennydörgő csapás miatt ő lett a szervezők új kedvence, így könnyen lehet, hogy az igazi világhír lesz számára a következő lépés.

A rendkívül izmos Szabó Franciska állítólag nemcsak példásan adja, hanem hősiesen állja is a pofonokat, ami nagyon fontos ebben a sportágban, hiszen hiába van meg valaki karjában egy IFA ereje, ha ő maga nem képes kiállni a taslikat, akkor sajnos nem tud jól teljesíteni. A sportoló amúgy a hírek szerint annyira jó, hogy még edzőnek is felkérték, hogy férfiakat tanítson a nagy ütésekre.

Az alábbi kőkemény videót már rengetegen látták Szabó Franciskáról, akit elvileg január 11-től láthatunk majd a Power Slapben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás