promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szavaztak a magyarok: Ő lehet a rejtélyes drogos énekesnő, akinek már vérdíj is van a fején
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Egyértelműen őt gyanúsítják a Facebookos szavazók.

Egész Magyarországot lázban tartotta tavaly ősszel, annak az énekesnőnek a kiléte, akit bedrogozott és önkívületi állapotban találtak meg angyalföldi lakásában. Az énekesnő kilétét továbbra is homály fedi, de a találgatások még mindig nem csitultak és az ügy is egyre durvábban bonyolódik tovább. 

2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba egy ismert magyar énekesnőt. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak. A lakását drogkereső kutyákkal átvizsgáltatás után a hatóságok eljárást indítottak az ügyben. Ráadásul nemcsak a sztárt, hanem további négy embert is gyanúsítanak - írták akkor a médiában a hatamas botrányról. 

Az énekesnő fejére már vérdíjat is kitűztek az alvilágban, mert csak úgy úszhatta meg a börtönbüntetést, ha együttműködik a rendőrőkkel és terápiára is járnia kell. Több dílerről is mesélt a rendőröknek azóta, ezért is haragszanak rá a "másik oldalon".

Több név is felmerült kilétével kapcsolatban, de senki nem vállalta fel, hogy ő lett volna az illető, de a leginkább Tóth Andit gyanúsítottá meg a dologgal, akinek még akkori managere is tagadta a vádakat és képekkel igyekezett bizonyítani, hogy az eset idején az énekesnő éppen stúdióban volt. 

Most egy magyar facebook csoportban, a Nagy Bulvárcsoportban szavazást hirdettek azzal kapcsolatban, hogy ki lehet ez az énekesnő. Felmerült a sokat emlegetett Tóth Andi neve is, aki nem ismerte el, hogy ő lett volna a drogügyben az illetékes. De ott van még Tóth Gabi, Tolvai Reni, Nemazalány, Hien, Varga Irén, Opitz Barbi, Lil G és Nótár Mary is a Facebook-kommentelők tetszőlegesen összeállított listáján. A listát és a szavazatok aktuális állását ide kattintva találod.

Jelenleg toronymagasan az énekléstől is nemrég visszavonult Tóth Andi vezet, 77%-kal. A második Lil G 9%-kal, a harmadik pedig a szakítása óta magát nem találó Opitz Barbi 5%-kal. Szerinted köztük van az igazi illető?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás