promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma: a zsaruk meggyanúsították a magyar énekesnőt a tavalyi drogos balhé után
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékezetes, tavaly őszi botránya után a híres énekesnő a kokain miatt börtönbe is kerülhet.

Végre megérett a szándék és az ok, ami valójában okozat volt. Mármint immár teljesen értjük, hogy minek volt köszönhető az ismert, már sok-sok botrányt kiváltó magyar énekesnő mostanság tapasztalható rajongók és követők iránti közvetlensége. A kétségtelenül tehetséges és sokaknak szimpatikus hölgyemény alighanem kiváló stratégiával akarta érzékenyíteni önmagával kapcsolatban a közvéleményt, ugyanis számított rá, hogy hamarosan ismét robban a bulvár bomba.

Az pedig robbant, de kegyetlenül. A Blikk ma hajnalban, lényegében az Oscar-gála és az azzal kapcsolatos hírek árnyékában hozta le a hírt, miszerint nem csak szimpla áldozatról van szó a csak suttogott nevű énekesnő esetében. Mint ismert, "tudjuk ki" tavaly októberben egy drogmámoros napot/éjszakát követően fél-komoly szándékkal öngyilkossági kísérletet hajtott végre, karjait összevagdosta. Az esetet követően rendőri kísérettel szállították kórházba a mentők. A média mosdatását akkor még elnyerte a hölgyemény, sőt a zsaruk akkor megpróbálták felgöngyölíteni a celebeket és önjelölt médiasztárokat ellátó droghálózatot is. Információink szerint mindez több-kevesebb sikerrel már meg is történt.

[[and2]]

Most, a legújabb hír szerint négy vádlott ütheti meg a bokáját kokain terjesztése miatt, illetve még a nagy fogyasztó hírében álló koravén énekesnő is. A Blikk által megszólaltatott jogász szerint, ha hősnőnk elég érdekes dolgot mondott gyanúsítotti meghallgatása alkalmával, akkor elkerülheti a komolyabb felelősségre vonást, és talán nem számolnak vele igazából társ-tettesként. Más esetben akár izzasztó büntetésre is számíthat, és akkor nem az lesz a legnagyobb problémája, hogy éppen mivel adjon csámcsogni valót a közvéleménynek és a napi bulvármédiának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás