promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata formás cicijeitől most is megvadulnak a magyarok, még mindig ő az ország legdögösebb vörös bombázója
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Kata észveszejtő dekoltázst villantott, mindenkit lenyűgözött a színésznő.

Van, aki a legendás Pepsi reklámból ismeri Dobó Katát, és persze olyanok is bőven akadnak, akiket az 1997-ben bemutatott A miniszter félrelép című filmben sikerült meghódítania a gyönyörű színésznőnek, aki már több évtizede igazi szexszimbólumnak számít Magyarországon – ez nem meglepő, hiszen valóban álomszép, és erre annak idején Hollywoodban is felfigyeltek, így több nagy produkcióban is szerepelt.

A jelenleg 49 éves Dobó Kata nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is kipróbálta magát, folyamatosan a köztudatban van, és érdekes módon elkerülik őt a botrányok, pedig botrányosan szép. Aki követi a hírességet Instagramon, az néha kellemes meglepetésben részesül, ugyanis időnként kirak magáról egészen csábító képeket is – és ez szerencsére most is így van.

Dobó Kata megosztott magáról egy régebbi felvételt, amin egy elegáns, mélyen kivágott ruhában láthatjuk őt, miközben mámorító dekoltázst szabadít ránk a színésznő, aki folyamatosan emlékeztet minket arra, hogy ő az ország egyik legszebb nője – egy igazi vörös bombázó, aki pillanatok alatt, könnyedén képes az ujjai köré csavarni mindenkit.

Egészen elképesztő az a nőies vonzerő, amit Dobó Kata folyamatosan sugároz magából, tényleg lehetetlenség ellenállni neki. Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre csak szebb és szebb, az emberek pedig újra és újra felfedezik őt maguknak, hiszen a gyönyörűsége kortalan, 100 évvel ezelőtt is úgy odalettek volna érte, mint most, vagy mint 100 év múlva – ez pedig olyan, mint egy igazi szuperképesség.

Itt lehet megtekinteni Dobó Kata dögös fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás