promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zárt osztályra került a magyar sztárénekesnő, függősége teljesen tönkretette
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta tartó függősége miatt visszakerült az idegosztályra a híres énekesnő.

Czerovszky Henriett a 90-es években lett országosan ismert, hiszen több örökzöld slágert is ő énekelt fel - mint például a Balatoni láz, a Gyere és táncolj, a Csinibaba betétdala, vagy a Különös éjszaka. Pompás zenei karrierje elé csak a lelki problémái és a függősége gördített akadályt.

A magyar énekesnő nemrég a KeljFelJancsi YouTube-adásának felvételén beszélt arról, hogy már 10 éve vissza-visszajár a pszichiátriára, nemrég pedig három hónapot töltött a zárt osztályon.

„Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam. Magánéleti okok miatt kerültem oda, nem tudtam magam fenntartani...”


Czerovszky Henriett felidézte azt az emléket Fiala János előtt, amikor rátámadt azokra, akik be akarták vinni az idegosztályra. Az énekesnő nem tagadta, hogy a betegsége miatt - aminek nincs neve, nem is tudják róla, hogy mi az - sokszor képzelődik, és gyakran nem emlékszik arra, hogy mit tett vagy mondott. Betegsége a bipolaritással van összefüggésben: ez a depresszió azon fajtája, ami során a beteg életében folyamatosan váltakoznak a szomorú és a boldog időszakok. Minden bizonnyal Henriett gyermekkorára vezethető vissza ez a probléma, hiszen alkoholista mostohaapja nemcsak lelkileg terrorizálta, de verte is.

„Kukoricán is térdepeltetett, de főleg lelkileg bántalmazott. Szélsőséges alkoholista volt, egy bántalmazó ember. Anyámat is folyamatosan bántotta”

- mondta az énekesnő, akinek életét akkor keserítette meg az alkoholizmusa, mikor a nagymamáját ápolta.

„A nagymamám mellett alakult ki a komolyabb ivás, annyira ingerszegény volt a környezet. Amikor azt érzem, hogy tehetetlen vagyok a körülöttem lévő negatív ener­giákkal szemben, mindig az alkoholhoz nyúlok. Az ital pedig triggereli a rossz állapotomat”

Évtizedek óta szenved már ettől a függőségtől, de csak 2013-ban került először a pszichiátriára, miután kiesett a TV2-n akkor futó The Voice-ból. Czerovszky Henriett szerint a műsor tehet arról, hogy teljesen tönkrement, elmondása szerint akkor kapott egy idegösszeomlást. Miután kijött a zárt osztályról, elhatározta, hogy Szatmárcsekére költözik, albumot készít, és reméli, hogy támogatót is találni fog maga mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás