promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György szenzációs örömhírről számolt be, régóta vártak erre Klárikával
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korda György és Balázs Klári büszkén osztották meg a hatalmas örömhírt.

Idén a május 4-e nemcsak a nemzetközi Star Wars-nap miatt lesz emlékezetes, hiszen ez lesz az a nap, amire Korda György és Balázs Klári is régóta vártak. A legendás énekes házaspár ugyanis most először fog koncertet adni a Budapest Parkban - teltház esetéb 12 ezer ember előtt.

Kordáék kedden tartottak egy sajtótájékoztatót: ebben elmondták, hogy egy több, mint 50 állomásos, országos turnéra indulnak, aminek keretében a legnagyobb fesztiválhelyszíneken is fellépnek majd.

„84 éves elmúltam, de boldog vagyok, hogy végre a Budapest Parkban, sok-sok fiatal előtt léphetek fel. Különleges kihívás ez számunkra, ugyanakkor jó érzés, hogy remek fiatal művészek lesznek velünk a színpadon"

- mondta Korda György, aki feleségével, Balázs Klárival már 12 alkalommal léptek fel a Szigeten, de ez most egy olyan koncert lesz, amire ismét büszkék lehetnek.

A házaspár mellett olyan magyar sztárok fognak még fellépni a Budapest Parkban, mint Csonka András, Csordás Tibor, a Fiesta együttes volt tagja, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti, valamint Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekese, aki idén majdnem megnyerte a Sztárban sztár-t.

A május 4-i Korda-Balázs koncert egyébként minden rajongó számára nagy élmény lehet, hiszen új hangszerelésben csendülnek majd fel a népszerű slágerek.

„Tavaly ősz óta dolgozunk a projekten, hamarosan indulnak a próbák, a produkcióban generációk találkoznak. A hangszerelésben teljes művészi szabadságot élvezhettem, a dalokhoz zenei alázattal közelítettem. A cél az, hogy olyan szórakoztató show-t állítsunk össze, amely látványos és jókedvű”

- fogalmazott Szakos Krisztián, aki az új hangszerelésen dolgozott.

Korda Györgyék egy nyereményjátékot is meghirdettek a TikTok-on: aki a legtöbb lájkot gyűjti be vele, az ott lehet a koncerten a Budapest Parkban; sőt színpadra is léphet. A házaspár nemrég egy videót osztott meg a Facebook-oldalán, amivel belepillanthatunk a várva várt koncert táncpróbájába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás