promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyira vetkőzött A mi kis falunk csinibabája, erotikus sztriptíztáncot lejtett a csábos színésznő
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fülledt erotika A mi kis falunk-ban, bugyira vetkőzött a sorozat csinibabája.

Továbbra is tarol A mi kis falunk az RTL-en. Az ország kedvenc falus sorozatára egyszerűen nem tudnak ráunni a nézők, a jelenleg is futó 7. évad elképesztő nézettséget produkál; nincs olyan szombat, amikor ne tarolna.

A 13. héten például összesen 781 ezren nézték a teljes lakosságból, míg a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban 24,4 százalékos közönségaránnyal, 253 ezer nézővel muzsikált.

Az idei évadhoz is folyamatosan készülnek bakiparádék, a nagyszombati rész után is közzétették a forgatás legviccesebb pillanatait. Az alábbi összeállításban arra is láthatunk példát, amikor már nem csak a szöveg fog ki a színészeken, hanem más is.

A mi kis falunk-tól megszokhattuk már a villantós, erotikus jeleneteket, amikből bőven akadt az elmúlt évadok során. Ripli Zsuzsi például többször is a kamerák előtt mutatta meg meztelen melleit, de több forró ágyjelenetet is leforgattak a készítők.

A 7. évad is tartogat ilyen pikáns, intim pillanatokat: a legutóbbi epizódban a 31 éves Mikecz Estilla vetkőzött le ismét, hogy elcsábítsa sorozatbeli kedvesét. Nelli úgy döntött, meglepi Zsoltot egy erotikus sztriptíztánccal, ezért kikapta a kezéből a laptopot, behúzta a függönyt, bekapcsolt egy kis zenét, és máris elkezdett vetkőzni.

A gyönyörű színésznő egészen bugyira vetkőzött a kamerák előtt, de valaki kiszúrta a szexi magánszámot, és nem tetszett neki, amit látott. Alább nézhetitek vissza a sorozat forró hangulatot árasztó jelenetét.

A mi kis falunk ezen a szombaton is folytatódik. A következő epizódban Piroskát cserben hagyja a fodrásza, ám az egyik falubeliről, akiről senki nem hinné, kiderül, hogy ért a hajhoz. Saci attól fél, hogy nem elég vonzó Lacinak, Gyuri pedig keresi az alkalmat, hogy intim tanácsot kérjen a doktornőtől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás