promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pihenni ment a vendég, de nagyon meglepődött, amikor benyitott a hotelszobájába, maga sem hitte el, amit lát
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kíváncsi takarítónő látványa sokkot okozott a hotel vendégének.

Sok furcsa és megdöbbentő történetet hallani. A vásárlók és eladók közti konfliktusok, a perverz vőlegények, vagy éppen a vérfertőzős szextörtéenetek, mind csak alátámasztják, hogy fura és kicsavarodott világban élünk 2023-ban. Most egy elsőre megbotránkoztató, de másodjára talán inkább humoros történetet osztott meg velünk egyik olvasónk. Az ő leveléből közlünk most egy részletet. 

"El nem tudom mondani, mennyire vártam már a nyaralásom, igaz nem volt még nyár, mikor elutaztam, de én nyaralásnak fogtam fel így is. Ausztriába utaztunk 2 barátnőmmel, a hotel nevét nem árlom el, hova. 3 csillagos szállás volt, kifogástalan étteremmel, gyönyörű panorámával, nekünk minden teljesen megfelelt. Addig a napig. Olyan történt velünk (velem), amit addig csak filmekben láttam. A takarítónő, illedelmesen kopogott, és megkérdezte németül van-e használt törülközőm és elviheti-e. Odaadtam neki a törcsiket és ő gyorsan ment is tovább, a következő szobához kopogni. Aztán mi hármasban elmentünk kirándulni a környékre, és nem feltételeztünk semmi rosszat. Már majdnem elértük a kert végét, amikor észrevettem, hogy nincs nálam a napszemüvegem. Anélkül nem tudok meglenni, egész nap pláne, így gyorsan visszafordultam érte. A barátnőim megvártak az udvaron.

Rohanok a szobánkhoz, és amikor tök gyanútlanul benyitottam, azt hittem elájulok.

A takarítónő éppen a kedvenc ruhámban pózolt a tükör előtt, amit még előző nap kikészítettem a szék támlájára, hogy este felveszem a vacsorához. Azonnal meglátott, és nem tudom, hogy én ijedtem meg jobban, vagy ő. 

Gyorsan felmérte a helyzetet, és hamar rájött, hogy semmi értelme kamuznia vagy magyarázkodnia, egyértelmű volt a szitu.

A tudtom nélkül felpróbálta a ruhám és illegette magát benne a tükör előtt. Jöttek a sűrű ensuldigungok és társai, majd megpróbálta azzal indokolni a helyzetet, hogy ő csak takarítani jött, mert látta, hogy elmentünk itthonról,  és ne haragudjak, hogy felvette a ruhát, de mikor meglátta azt, nagyon megörült, mert ő is odavan a fekete ruhákért, és az enyém gyönyörűnek nézett ki a széken. Nekem eldurrant az agyam, és a kelleténl kicsit talán jobban kiabáltam vele, nagyon kínos volt. 

Azonnal levette a ruhát persze, és rákvörös arccal ment ki a szobából. Utána én is lehiggadtam kicsit, de sokáig még gondolkoztam, hogy panaszt teszek a recepción. Végül nem tettem, mert végülis nem történt semmi baj és a ruhának sem esett semmilyen bántódása, végülis csak felpróbálta. Egy boltban is sokan felpróbálják, mielőtt megveszi valaki. De azért döbbenetes eset volt, ilyet egy Jennifer Lopez-filmben láttam utoljára. A kint várakozó barátnőim pedig csak nagyot nevettek a sztorin utólag."

Ti mit gondoltok a bizarr történetről? Veletek fordult már elő hasonló valaha? Ha van valamilyen érdekes történetetek, küldjétek be hozzánk a Facebook-oldalunkon keresztül vagy az info@promotions.hu email címre. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás