promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halálos beteg a leghíresebb olasz, aki a forróvérű tinilányokért tűzbe tette lelkét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tinilányok és fiatal szeretők tömkelegét elfogyasztó ex-miniszterelnök élete alkonyához érkezett.

A CNN információi szerint élete legkeményebb kihívása vár a már 86 esztendős Silvio Berlusconira, ugyanis a korábbi olasz miniszterelnök szervezete a minap felmondta a szolgálatot légzési panaszok miatt. Sőt, mára kiderült az is, hogy gyengélkedésének hátterében nem más áll, mint a gyilkos leukémia. Pedig a veterán olasz politikus vas teste és szelleme már rengeteg csatát átvészelt az elmúlt évtizedekben. Második miniszterelnöksége után ugyanis már túlesett egy szívbillentyű-, és aortacserén is. 

Az előző esztendőkben pedig már sikeresen vészelte át a Covidot, és 2016-ban is volt egy nyílt-szívműtétje is, melynek során szintén az aortáját cserélték ki. Pacemakere szintén sokat dolgozik, ugyanis már régi róka a stresszes életmód területén. Egykor az AC Milan tulajdonosa és elnöke is volt, az olasz sztárklub az irányítása alatt élte legszebb napjait. Ám az egykor volt dicsőség elmúlt, elváltak útjai saját csapatától és feleségétől is. Utóbbi ugyanis megunta Berlusconi léha életmódját. 

A miniszterelnöki posztot háromszor is betöltő Silvio ugyanis a világtörténelem talán legcsapodárabb politikusa. Híres milánói kúriákban megtartott szexpartijairól, melyek egykor a világ leghíresebb sportolóit is vendégül látták. Néha még exkluzívabb események házigazdája is volt, az úgy nevezett unga-bunga bulik alkalmával, melyek legfontosabb ismérve a diszkréció mellett csupán egyetlen dolog volt: törékeny, szőke, alig felnőtt korú cicababák szolgálták ki a legtehetősebb kurafik igényeit egy-egy hosszúra nyúló hétvége alkalmával. 

Ugyan a testiséget előtérbe hozó bulik miatt rendre megpróbálták ráhúzni Berlusconira a vizes lepedőt, sosem ítélték el a vélt szexuális bűncselekményekért. Ellenben később egy csalás miatt több évre eltiltották a közügyektől (így a politikától), és csak tavaly próbálkozhatott újra szenátorként. Ám a sors úgy látszik, mindenképp utol szeretné érni a politikust a rettegett leukémia képében. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás