promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szaftos részletek szivárogtak ki, így zajlottak Berlusconi bunga-bunga szexpartijai
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori olasz miniszterelnök jól megfizette a vendégül érkező csinos lányokat.

Az olasz politika fenegyereke, Silvio Berlusconi négy alkalommal vezette országát miniszterelnökként 1994 és 2011 között. 85 éves korára látszólag megszelídült, hiszen a közelmúltban jelentette be, hogy feleségül veszi 32 éves barátnőjét.

Sokak szemében már a fél évszázados korkülönbség is botrányosnak számít, de magánéleti szempontból Berlusconi 2008–2009-ben okozta a legnagyobb sokkot a közvéleménynek. Kiderült, hogy különböző olasz rezidenciáin „bunga-bunga partikat” rendezett, vad tivornyákat, amelyeken rengeteg fiatal nő fordult meg (köztük politikusok), pénzbeli juttatásért és más előnyökért cserébe.

A pechet azt jelentette, hogy a Szívtipró Ruby néven emlegetett, marokkói származású Karima El Mahroug még nem volt 18 éves a bulizások idején, ami persze Olaszországban is büntetendő tettnek számít. Mindezzel együtt a bíróság Berlusconit 2014-ben másodfokon is felmentette.

Azóta is folyamatosan szivárognak ki azonban információk arról, hogy zajlott egy-egy bunga-bunga parti. A tévés személyiség és egykori politikus Nicole Minetti például twerkeléssel, popóriszálással, rúdtánccal és sztriptízzel ingerelte a közönséget, akik között a saját nemükhöz vonzódó hölgyek is akadtak.

Egy másik buliban a belépő lányokat a miniszterelnök tálcára kirakott Tiffany-gyűrűkkel kínálta meg, mivel azonban akkor két foga éppen hiányzott, elég nehezen lehetett érteni a beszédét. Az „apucinak” szólított politikus egyébként rendszeresen szájon csókolta a nőket, sőt gyakran a mellüket is „kóstolgatta”.

Az étkezőasztalnál Berlusconi olasz és francia dalokat énekelt, valamint homokosokról szóló vicceket mesélt. Az ebéd egyébként nem volt puccos, tésztát kínáltak fel különböző szószokkal, de nem is az étkezésen volt a hangsúly.

A lányok egy kelléktárból különböző jelmezekbe öltözhettek be, ha akartak, és aki fürdőruhát is hozott, az a vízeséssel ellátott medencét is kipróbálhatta. A zenét profi DJ szolgáltatta. Szex is volt bőven, azt azonban a kiskorúként partizó Ruby és Berlusconi is tagadta, hogy lefeküdtek volna egymással.

A bíróság később egy 33 névből álló listát állított össze, azokról a nőkről volt szó, akik valamilyen juttatásért cserébe szexeltek az idős politikussal. Berlusconi általában a partik végén választotta ki azt az egy (vagy több) hölgyet, akivel/akikkel aztán az éjszakát töltötte.

Maga a bunga-bunga lényegében az előzetes bulizást jelentette, féktelen és fülledt jelenetekkel. A lányok gyakran csókolgatták a politikust, és az intim részeit sem féltek megérinteni, akár szájjal sem. Berlusconi egyszerűen csak „kislányaimnak” nevezte a körülötte rajzókat.

Illusztrációként álljon itt Francesca Cipriani pikáns fotója, a hölgy mintegy 105 ezer eurót (közel 40 millió forintot) kapott a bunga-bunga partikért. Később azt állította, hogy a pénzt az édesapjától kapta házvásárlásra, Berlusconi csak egyszer utalt neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás