promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás és káosz: lehet nincs is értelme nézni az esti Sztárban sztárt, mert a rajongók meghozták a kíméletlen ítéltet
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár lehet egy óriási meglepetést fog okozni mindenkinek, de vajon mi lesz a vége a TV2 műsorának?

Nem kevés izgalomban van részük azoknak, akik követik a Sztárban sztár kilencedik évadát a TV2 csatornáján. A kommentelő nézők állandóan felkavarják az állóvizet, és elképesztő, de ők szagolták ki azt is, hogy Tóth Andi és Marics Peti között valami nem stimmel. A két zsűritag tényleg meglepően rideg volt egymáshoz, ami miatt beindultak a pletykák.

Végül Tóth Andi nem kerülgette tovább a dolgot, és elmondta, hogy szakítottak Marics Petivel. Hivatalosan nem indokoltak meg semmit, a szóbeszéd szerint azonban Tóth Andi erős féltékenysége is közrejátszott a dologban. Amennyire lehetett, a stúdióban igyekeztek profin kezelni ezt a szituációt, de hát nem volt könnyű.

A Sztárban sztár persze nem róluk szól, hanem az előadóművészekről, és valakinek újra a fejére fog kerülni a korona a ma este folyamán a TV2-n. Most közel vagyunk ahhoz, hogy a műsornak női győztese legyen, mivel Oláh Ibolya, Gubik Petra és Schoblocher Barbara is versenyben van, szóval közülük írhatna valaki történelmet. Ebbe persze az egyetlen talpon maradt férfi versenyző, Valkusz Milán kavarhat be.

Közben már rengetegszer előkerült a kérdés, hogy ki nyerje meg a Sztárban sztár kilencedik évadát. Az eddig kiesett női énekesnők, Judy, Tarján Zsófi és Nemazalány is erősen hajba kaptak ezen.

Persze nem az a lényeg, hogy ők mit szeretnének, hanem, hogy mit akar majd a nézők többsége. A Bors csinált egy szavazást, aminek a végeredményét ide kattintva láthatjátok.

Ahogy kiderült Schoblocher Barbara abszolút favorit a 34 százalékkal. Na, azért nem eszik annyira forrón a húsvéti sonkát, mivel ott van mögötte 31 százalékkal Gubik Petra, és 26 százalékkal Oláh Ibolya, aki már nagyon el van fáradva.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Valkusz Milánnak van a legkevesebb esélye arra, hogy megnyerje a TV2 közkedvelt műsorát. Közben előkerültek azok a kommentelők is, akik már most csalással vádolják a csatornát, és szerintük Oláh Ibolya fogja megnyerni az egészet, mindegy a szavazás. Belőlük mindig van pár, és volt olyan is a múltkor, hogy az elégedetlenkedők az RTL-t vádolták csalással a Való Világ miatt.

„El van ez már döntve! Forgatókönyv szerint. Tudják azt már most! A szavazatokat úgy adják be mindig, ahogy akarják!”

„Az nyeri meg, akit a TV2 szeretne. Ugye Ibolya?”

- írták a rajongók a Sztárban sztár Facebook oldalán, akik szerint ha Oláh Ibolya nyer, aki tuti bunda az egész. Pedig neki is sokan szurkolnak, de kiderül mi lesz a vége. Az összeesküvés-elméleteknek ne higgyünk, a döntés végül a nézők kezében lesz, így érdemes szavazni, na meg szurkolni is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás