promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A McDonald's ex-dolgozója lebuktatta a leghazugabb zabagépeket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok kedvence is a Big Mac, ennek legnagyobb hazugságáról számolt be a Mcdonald's ex-dolgozója.​

Nem csak képzelt probléma, hogy időnként a McDonald's is megtéveszti a vásárlókat, azonban sosincs szó arról, hogy a legendás amerikai gyorsétterem-lánc ártani akar. Csupán néha az adagok mennyiségének manipulálásával hajt végre bujtatott áremelést. Néha változtatnak egy-egy összetevőn, ám összességében kijelenthető, hogy a Meki rendre a vissza-visszatérő fogyasztók kedvére akar tenni. Ezzel kapcsolatos volt legutóbbi ötletük, az Erős Pistás hamburgerük is. Igaz, az összességében nem aratott éppen osztatlan sikert.

Azonban nem mindig a McDonald's a hunyó. Erről derült ki egy érdekes információ is, amit a cég egy korábbi "frontvonalas" dolgozója készített és rakott ki a Tiktokra, akitől aztán a Sun is idézett. A hölgyemény elárulta, hogy a központ az évtizedek alatt hiába tökéletesítette receptúráit, bizony sosem fogják tudni elérni még ők sem a tökéletességet. Lesz valaki mindig, aki a Föld milliárdnyi zabálója közül finnyás lesz valamire. Ez a helyzet a legendás és legnagyobb darabszámban eladott Big Mac-kel is.

Mint ismert, a Big Mac-et a hatvanas években (egészen pontosan 1968-ban) hozta létra a Meki, mintegy válaszlépésként a Burger King Whopperjének versenytársaként. A Big Mac alapesetben tartalmaz savanyított uborkakarikákat is, sőt szószt is, amiben szintén savanyú uborka található nyomokban. Ez utóbbi tényt viszont sokan nem ismerik. Az ex-dolgozó pedig elárulta, hogy a McDonald's-ban lehúzott évei alatt tucatszám állt a pulthoz olyan vásárló, akit hazugságon kapott. 

A renitens fogyasztók ugyanis úgy kérték a Big Mac-jüket, hogy uborka allergiára hivatkozva nyomatékosították kérésüket, miszerint ne legyenek benne az ikonikus karikák a burgerükben. Ha hősnőnk felhívta a sejthető kamura az ügyfél figyelmét, miszerint akkor a szósztól is rosszul lenne, folyamatosan szégyenkező pironkodásba futott. Továbbá beismerésre, hogy az egyszerű finnyáskodó valójában csak nem szereti az ubifeltétet, és allergiás. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás