promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz, ha megeszel 30.000 Big Macet?
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A nyugdíjas börtönőr a világ egyik legnagyobb Big Mac fanatikusa. Naponta 2-3 hamburgert tol le, ami azért nem semmi mennyiség, de ha olyanja van akár nyolcat is. A Big Mac csodájával 1972-ben találkozott, és azóta csak egyszer nem tudta megenni az adagját, mert amúgy minden nap szokott. Ez hét éve volt hálaadáskor, amikor sajnos a meki zárva van. Gorske úgy emlékezett, hogy van lefagyasztva, de sajnos nem volt. Ez nem történhet meg még egyszer" - írta Gorske az esetről.

A nagyevő sokat mozog, nincs baja a testsúlyával, a vérnyomása és a koleszterinszintje is rendben van. Egy Big Mac körülbelül 540 kalóriát tartalmaz, ami rajta egyáltalán nem látszik meg.

Természetesen Ő a Big Mac világrekorder, más nem is nagyon lehetne. Gorske elrakta az összes blokkot, és a Big Mac-es dobozok többsége is megvan neki.

A Big Mac császár megadta a módját, és abban a wisconsini McDonald's-ban ette meg a 30 ezredik szendvicset, ahol anno az első elfogyasztotta. Vagyis akkor rögtön hármat, és annyira rákapott, hogy még visszament venni. A friss jogsiját így ünnepelte meg. Itthon inkább leisszuk magunkat, de a Big Mac party se rossz.

A 40 ezer valószínűleg meglesz majd egyszer, de szurkolunk, hogy sikerüljön átlépni az 50 ezres álomhatárt is. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás