promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon furcsa videót osztott meg a Cápák között szigorú üzletembere
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Moldován András videóban parodizálja ki társait, a nézők imádják.

Moldován András, aki a sertésmogul jelzőt kapja legtöbbször a magyaroktól, a Cápák között üzleti showműsorában általában kemény, szókimondó, sokszor már-már bántóan őszinte nyers modorát mutatja. Jó pár bátor vállalkozó kedvű vállalkozót megséretett már a Cápa, de a nézők között ő az egyik legnépszerűbb üzletember. Bár a mostani évad véget ért, biztosak lehetünk benne, hogy a Cápák még visszatérnek. 

Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de tagadhatatlan, hogy Moldován egy karakter. Az öltönyös, szigorú arc mögött azonban a műsorban is néha megvillantja humoros oldalát, és a közösségi oldalaian is előszeretettel teszi ezt. Most a TikTokra töltött fel egy olyan videót, amelyben egy laza piros pulcsiban látható és kiparodizálja Cápák közöttes társait, és Balogh Levente, Tomán Szabina, Lakatos István és Balogh Péter is megkapja a magáét tőle.

Moldován a videóban azt mutatja be, hogyan viselkednének a műsorbeli társai, ha kifogyna a tolluk. Ha hihető az ő ábrázolása róluk, akkor van, ami meglepett minket, de akommentelők szerint is humoros lett a videó.

Tomán Szabina az üzletember azt mondaná, a kifogyó tollra, hogy :

"Valaki tudja, hogy mi a baja ennek?"

Balogh Levente szerinte hirtelen haragra gerjedne és dühében eldobná a tollat, egy káromkodás keretében. 

Lakatos István ezt mondaná: "Kérek egy másik tollat, Rózsika!"

Balogh Péter elég bohókásan reagálná le a helyzetet és így szólna:

"Ez a kedves toll nem ír. Keressünk másikat."

De a videóban Moldován András magát sem hagyja ki a paródiák közül és azt is leleplezi ő hogyan reagálna a helyzetben. Ő megnyalná a tollat, és be is mutatja azt. 

@moldovanandrasofficial Cápák reakciói Te melyik lennél? Várd ki a végét! #cápák #reakciók #moldovánandrás Funk It Up - Official Sound Studio
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás