promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka az egész ország előtt megalázta a feleségét? Felháborító dolgot mondott a rapper
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci formás lábai kihozták Majkából azt, amit talán nem kellett volna.

A TV2 nagy sikert aratott a hosszú idő után feltámasztott Szerencsekerékkel, és úgy tűnik, hogy ez a módszer nagyon bevált a csatornának, hiszen a szintén sok-sok év után visszahozott Zsákbamacskát is rengetegen nézik. Majka, Pápai Joci és Pap Dorci műsora hatalmas érdeklődést vált ki az emberekből, bár a visszajelzések alapján rengetegen kiakadtak azon, hogy már-már sértően egyszerű és semmitmondó az egész.

A kommentelők egy maximum közepesen szórakoztató népbutításnak tartják Majkáék műsorát, ami abból áll, hogy a rapper 2 percenként mond valami szexuális poént, miközben Pápai Joci és Pap Dorci csak dísznek vannak mellette, semmit sem tesznek hozzá ahhoz, hogy a nézők egy kicsit is jobban szórakozzanak a tudást, műveltséget nem igénylő játékokon – és hiába Majka a Zsákbamacska mozgató rugója és lelke, néha ő is ki tudja akasztani a nézőket.

A Zsákbamacska legutóbbi adásában elég kellemetlen dolog történt, ugyanis sokak szerint Majka csúnyán megalázta a gyönyörű feleségét, Majoros Hajnit, azaz Dundikát azzal, hogy nyilvánosan flörtölt a lábvillantós ruhában tündöklő Pap Dorcival.

Majka azt mondta, hogy Pap Dorcinak, vagyis Dorcicának vannak a legjobb macskalábai, ezzel pedig jócskán kihúzta a gyufát egyeseknél, akik úgy gondolják, hogy most túlment egy határon a rapper, hiszen otthon várja őt a csodás felesége, ő pedig más nők lábait dicsérgeti, ráadásul az egész ország előtt – sőt, Pápai Joci is helyeselt a dicséret hallatán, és neki is ott a felesége.

Persze ilyen a showbusiness, a hírességek néha játékosan flörtölgetnek egymással a kamerák előtt, de ezt általában csak kedvességből teszik, és nem azért, hogy kikezdjenek a másikkal. Valószínűleg Majka is csupán azért illette kedves szavakkal Pap Dorci lábait, hogy a közönség is érezze és értékelje, hogy az egykori Exatlonos milyen csinos a Zsákbamacskában.

Itt lehet megnézni a rövid, de bizonyos szempontból annál kínosabb jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás