promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az óriáskeblű Sári Évi rendkívüli bejelentéssel sokkolta Magyarországot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 sztárjának számító Sári Évi mára Magyarország egyik legizgalmasabb MILF-e lett, ám bejelentése így is teljesen váratlan.​

Szinte hihetetlen, de idén már a 46. születésnapját fogja ünnepelni Sári Évi, aki egykor a szép napokat és egynyári slágereket produkáló Splash formációnak volt a tagja a 2000-es évek elején. Szerencsére az énekesnő tehetsége nem csak a könnyűzenei világban került kiaknázására. Ugyanis a debreceni származású Évi mindig is kihasználta, hogy roppant csábító külsejével magára tudja vonzani a figyelmet. Ez pedig többször is vetkőzős magánszámot ért számára az egykor volt férfi magazinokban. Legnagyobb sikerét 2009. márciusában érte el. Az akkor minden tekintetben csúcson lévő Évi először és utoljára pózolt teljesen meztelenül Magyarország kedvéért. 

Azóta hősnőnk már debütált a színházi színpadon és a TV-ben is, mint sorozatszínész. Korábban szerepelt a hosszú kort megélt, de mára már elkaszált Jóban Rosszban napi sorozatban. És az ugyancsak TV2-es produktumnak számító, de teljesen vállalhatatlan Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című szitkomban is megvillantotta magát és óriáskeblű formáját. Szerencsére azért más területeken sokkal sikeresebbnek számított az egykori címlaplány. A színházi szerepek még most is rendre megtalálják, ami üdítő lehet számára a nemrég véget ért Maldív-szigeteki feltöltődése után. 

Éviről egyébként azért értekezik a Blikk, mert tulajonképpen bejelentette, hogy ennyi idősen már nem kíván anya lenni. Erre fogja azt is, hogy miért szakított a bulvárlap által csak "fiatalabb barátként" emlegetett párjával. Állítólag utóbbi  most már szeretett volna rálépni a babavárás rögös útjára, ám Sári kisasszony szerint ebből ő immár jócskán kifutott, tekintve, hogy milyen idős anyuka válna így belőle:

"Belegondoltam, hogy ha 46 évesen szülnék, mire a gyermekem betöltené a húszat, 66 éves lennék. Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele."

- zúgott a dörgedelmes felismerés és egyben bejelentés Évi által, akit a már emlegetett Blikk idézett meg a kútba esett baba-projekt miatt. 

Sári Évinek még az Édeshármashoz is volt szerencséje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás