promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar sztárok, akik szilikonmellekkel küzdötték le az önbizalomhiányukat
Borítókép:  TV2 Play/rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka, Lékai-Kiss Ramóna, és még sokan mások. Magyar sztárok, akik plasztikai műtét után küzdötték le az önbizalomhiányukat.

Nagyon sok nőt formás keblekkel áld meg az élet, de miután gyermeket szülnek és szoptatnak, a mellük átváltozik - ahogy ők szoktak fogalmazni - két szottyadt tejeszacskóvá. A magyar sztárok között is többen vannak, akik eleinte ellenezték a plasztikai beavatkozásokat, de miután leválasztották a gyermeküket, nem bírtak tükörbe nézni, mert annyira nem tetszett nekik az, amit a szoptatás csinált a testükkel.

Korábban már mutattunk olyan hazai hírességeket, akik azért feküdtek végül kés alá, hogy újra formás, szép melleik legyenek, most viszont olyan sztárokat mutatunk, akik az önbizalomhiány és a nőiességük miatt határozták el magukat a plasztikázás mellett.

Tóth Gabi még 2012-ben döntött a mellplasztika mellett, ugyanis amikor lefogyott, akkor nem csak a problémás területeken veszített a súlyából, hanem a melleiből is eltűnt a zsír. Nem akarta, hogy egész életében így maradjon, ezért kés alá feküdt, és most nagyobb keblei vannak, mint azelőtt.

„Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki MŰNŐ. Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak amikor 15 kilót leadtam és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akik sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről...”

- írta egy régebbi posztjában a Sztárban sztár leszek zsűritagja.

Lékai-Kiss Ramóna abban az időben csináltatott magának új melleket, mikor a Barátok közt-ben szerepelt. A színésznő sokáig úgy érezte, hogy a kis mellei miatt nem elég nőies a megjelenése, ezért 2008-ban új melleket csináltatott magának; pont akkor, amikor a napi sorozatban karaktere, Zsófi is a mellnagyobbítást fontolgatta.

Bár a szériában nagynénje, Berényi Claudia meggyőzte arról, hogy semmi szüksége a plasztikai beavatkozásra, mivel Ramóna az életben megcsináltatta a műtétet, így Zsófi is méretesebb keblekkel tudott hódítani a Mátyás király téri férfiak között.

Rubint Réka igencsak megizmosodott az elmúlt évek során. A fitneszlady teste nagyon sok változáson ment át a folytonos edzéseknek köszönhetően, és emiatt természetesen a mellmérete is jócskán lecsökkent.

Nem tetszett neki, amit nap, mint nap látott, ezért ő is plasztikai beavatkozásra szánta el magát. Hozzá kell tenni, hogy Réka nemcsak a nőiesség és az önbizalomhiány miatt csináltatta meg a melleit, ő is a szoptatás után feküdt kés alá. Réka 2021 végén számolt be arról, hogy 10 év után kicserélték az implantátumát, ami bár nem volt még feltétlenül szükséges, de a saját érdekében sort kerített rá.

A TV2 csinos sztárja, Gelencsér Tímea az érettségi után, szülői beleegyezéssel csináltatta meg a melleit. Timi akkor döntött a nagyobb mellek mellett, miután abbahagyta a versenysportot. Úgy érezte, szeretne egy nőiesebb vonalat magának, így aztán bejelentkezett az egyik plasztikai sebészhez.

Gelencsér Tímea maga is nemrég volt implantátum cserén, emiatt pedig sokan azt hitték, hogy még nagyobb melleket csináltatott magának. Mikor megkérdezték tőle, akkor nem vitatta, hogy plasztikai sebésznél járt, de elárulta, hogy semmivel sem lett nagyobb a melle, mint amilyen eddig volt.

Zimány Linda sosem titkolta, hogy többször is kés alá feküdt. A magyar Britney Spears-ként elihíresült ügyvédnőnek fel van töltve a szája, volt egy orrműtétje az orrsövényferdülése miatt, és a melleit is megnagyobbíttatta.

„Az első mellműtétem kicsivel több, mint tíz éve egy nagyon sokszor átrágott, gondosan megfontolt döntés volt az életemben, és soha nem is bántam meg”

- mondta korábban Linda, aki ugyanúgy 10 évente fogja cseréltetni az implantátumát, hiszen neki is fontos az egészsége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás