promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen képecskék bukkantak fel az imádott Leia hercegnő lányáról - csak bugyi volt rajta, vagy csalás az egész?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Star Wars sztárjáról, Billi Lourdról egy nyaraláson készülhettek a zavarba ejtően szenzációs képek.

Rengeteg, de igazán kritika érte a Star Wars féle folytatás-trilógia epizódjait, mind a rendezést, a forgatókönyvet, a színészeket. Nem csillogtatott éppen szenzációs színészi teljesítményt, de háttérszereplőnek és cuki, de még bőven elférő karakternek teljesnek tökéletes választás volt Connix hadnagy nem túl jelentős szerepére Billie Lourd. A még mindig nem túl ismert művésznő már 30 éves, ám sajnos egyelőre édesanyjához nem tudott befutni jelentős mozis karriert. Igaz, az American Horror Story-ban sokak kedvencének számít, mint sorozatsztár. 

Szinte hihetetlen, de Carrie Fisher már több, mint hat éve, 2016. végén távozott az élők sorából. A Star Wars-ban eljátszott szerepének, vagyis Leia hercegnőnek köszönhetően világhírűvé lett színésznő lánya Billie jó eséllyel neki is köszönhetően vehetett részt az új filmekben. Még, ha alig pár percet kapott a három epizódban összesen. Connix hadnagy ugyan magában az Ellenállásban fontos résztvevő volt, ám valós sikere nem sok termett a három főhős árnyékában megküzdve Kylo Ren, az Első Rend, Snoke, illetve Palpatine ellenében. 

Billie Lourd nagyon sokáig képtelen volt feldolgozni imádott Leia hercegnőnk korai halálát, ami ráadásul még a 8. és 9. résznek is betett, és jelentősen elgáncsolta a majdani sztorivezetést. Szerencsére az 1992-ben született Billie mára már túltette magát a traumán, és párjával, Austen Rydell-vel már a második közös gyermekét várja. Billie korábbi évekbn megúszta, hogy az általa használt fiókokat feltörtjék, és esetleges meztelen fotói kikerüljenek az internetre a nagy "Fappening" alkalmával. Azonban a perverzek támadását nem úszhatta meg, és már többször is terjedt róla olyan fotó, amelyre félmeztelenre montázsolták, és csinos kis melleket varázsoltak a bikini felsője helyére. Pedig összességében kijelenthető, hogy a színésznő valóban egy hétköznapi szőke szépség.

Anya és lánya együtt a Csillagok háborújában:

 

Ide kattints, ha elmúltál 18 esztendős és mindenképp meg akarod ismerni a Billie Lourdról készült kamu felvételt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás